Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny kłamiecie koloryzujecie na pierwszych randkach czy nie

Polecane posty

Gość gość

jak to z wami jest? zdarzyło się trochę podkoloryzować rzeczywistość, żeby lepiej się zaprezentować?

Gość 0 Terenia 0
No jasne! Najczęściej gadałam, że jestem domatorką i gotowanie to moje hobby :D A prawda wyglądała tak, że co weekend naje.bana obijałam się od klubu do klubu, a moim popisowym daniem była jajecznica :classic_cool:

Nie, ja działałam odwrotnie. Mówiłam za dużo prawdziwych i żenujących faktów o sobie :) Za to mój facet mógłby książkę napisać.

Gość zakrecona  zakrecona
nie nie klamie ale tez na swoj temat za duzo nie mowie.

Gość gość
trudno powiedziec czy to tak całkiem kłamstwa ale u mnie działa to mniej wiecej tak że jak facet mi sie podoba to staram sie do niego dostosowac. np jak opowiada że lubi imprezy to ja tez zaczynam gadac o imprezach czy klubach (w którch naprawdę byłam) mimo ze tak na prawde wole inne spędzanie czasu:P

Gość Opolska
ja zatajam i trochę koloryzuję

Gość gość
ja też czasem coś zmyślę

Gość gość
prawiczki się zaraz popłaczą :D

Gość PlinkiPlonka
Nie klamalam. I nie koloryzowalam. Kiedy sie poznalismy pierwszego dnia powiedzial ze nie znosi klamstwa. Wiec zanim sie jeszcze spotkalismy twarza w twarz wyjasnilismy sobie pewne kwestie i nie musielismy udawac kogos kim tak naprawde nie jestesmy

ja nie własnie odwrotnie nie koloryzuje nic.. nie maluje sie za bardzo na 1 randke niech odkrywa to co we mnie fajne .. a jak dalej chce sie spotkać tak po 3 too wtedy sie bardziej staram i robie na bóstwo :) wiem że taką zwykła mnie polubił.. w jakiś adidasach i koszulce polo

Nie,chyba ze mam w tym jakis i interes. jak podchodze do.kogos powazni to mowie prawde,ale nie pokazuje. odrazu calej.d**y

Gość gość
Nie kłamię na nigdy ani nie koloryzuję, jak coś by się dalej rozwinęło to i tak prawda wyjdzie na ajw wiec po co zaczynać znajomośc od kłamsw? Cenie sobie szczerośc u innych, więc sam też jestem szczera. Inaczej to bylaby hipokryzja :O A hipokrytów nie cierpie chyba barzdiej niż kłamców albo to to samo :O Nie mam szacunku do takich ludzi :O