Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pyt do osob studiujacych pedagogike opiekunczo wychowawcza

Polecane posty

Gość gość

w jakich miejscach musze odbyc praktyki bedac na tym kierunku studia licencjackie

Gość gość
przedszkole, złobek, dom dziecka

Gość gość
i co miałabym tam robić ? tzn wiem jak jest na wczesnoszkolnej po prpostu prowadze zajecia a na wychowawczej? to co oceniam dzieci i prowadze rozmowy jakies pedagogiczne ?? w ogóle musz emiec praktyke np w srednich szkolach i podstawowych czy tylko u tych najmłodszych

Gość gość
dziewczyno jesteś na studiach, więc mniemam że jestes osoba inteligentną, czy tak trudno samemu uzyskac informacje? pjdziesz na praktyki, to zobaczysz jak to wygląda, poza tym w każdej placówce odbywa sie to inaczej- w niektórych naprawdę nabierasz praktyki, a w innych dajesz jedynie świstek do podpisu

Gość gość
gdybym była na takich studiach to bym nie pytała lub gdybym znala kogos kto na tym kierunku jest to bym zapytała te osobę....

Gość gość
moze mi po prostu odpowiedziec osoba ktora studiuje ten kierunek bo inne odpowiedzi mnie nie interesują...

Gość guestttt
tu jest co nieco ogółem, ale z resocjalizacją: www.pedagogika.umk.pl/index.php/pl/dla-studentow/praktyki/418-praktyki-pedagogika-opiekunczo-wychowawcza-oraz-resocjalizacja-z-profilaktyka-spoleczna

Gość gość
to ze ty nie masz pracy to nie znaczy ze je jej nie znajde, a dla twojej wiad. aktualnie jestem opiekunka mam normalną umowe i normalną wypłate i jakaos jestem zadowolona :) a po tych studiach wiem ze bede miała pracę i wiem gdzie:-) więc daruj sobie te komentarze :P

Gość gość
guestttt dzikuje:)

Gość kilopp0
kazdy robi to co lubi i nic Ci do tego ciekawe czym ty sie zajmujesz.

Gość guestttt
proszę wygooglaj sobie może coś znajdziesz, bo tamto to takie ogólne, albo na stronie uczelni często piszą takie rzeczy gdzie można pracować więc też w takich instytucjach praktyki pewnie odbyć. nie warto zwracać uwagi na docinki :) Chciałabym studiować przedszkolną i wczesnoszkolną z angielskim. Bardzo chcialabym pracować z dziećmi :) Powodzenia! :)

Gość guestttt
Najważniejsze żeby robić to co się lubi, jak ktoś lubi dzieci to nie znaczy, że nie jest ambitny. Poza pracą, którą się lubi można też mieć inne zainteresowania i spełniać się hobbystycznie. Każdy sam wie co jest dla niego dobre

Gość Paulakora
Wiem, co się mówi o tych studiach... Widzisz. ja myślę, że to kwestia podejścia. Jeśli ktoś chce konsekwentnie się uczyć i zdobywać doświadczenie, uważam, że będzie miał pracę. Ja poszłam na AHE: http://www.ahe.lodz.pl/pedagogika/specjalnosci/I-stopien. Uważacie, że na każdej uczelni specjalizacja wygląda podobnie?