Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem a chcę

co kieruje facetami z małym przyrodzeniem mówiącym że mają dużego

Polecane posty

Gość nie rozumiem a chcę

mam kumpla który tylko się przechwala jak to go natura wyposażyła, przy każdej możliwej okazji musi powiedzieć że w gaciach trzyma istnego potwora (np. gadamy o jakiejś grze, ja mówię że w ekwipunku mam przedmiot: 'mały miecz', a ten: 'ja nie mam bo przecież mój miecz jest ogromny')... widziałam go na golasa spory czas temu bo wstydu nie ma i się przy mnie przebierał a zresztą podejrzewam że po prostu chciał się pochwalić tym swoim 'wielkoludem' a tam kurczę w gaciach jakiś mały kikut. znam pełno facetów których widziałam nago ale żaden nie odzywał się słowem o swoim przyrodzeniu a bywały i spore i przeciętne a ten to przebił wszystko pod względem centymetrów, prawie ujemnych a nadaje o tym cały czas :o czy ktoś mi powie o co chodzi temu człowiekowi? przecież tylko sobie krzywdę robi takim pierdzieleniem bo się jakaś panna na niego napali a później go wyśmieje tak jak to prawie ja zrobiłam bo jeszcze dumnie paradował i się prężył przy mnie :D faceci, kobiety, ktokolwiek, wytłumaczcie mi to

Gość karol informatyk podlaski
też nie czaję koesia, ja mam dużego na serio chcesz zobacyc?

Gość striking chastised
wyjasnienie jest proste, faceci to debile 🖐️

Gość gość
"co kieruje facetami z małym przyrodzeniem mówiącym że mają dużego" - KIERUJE NIMI MÓWIENIE

Gość nie rozumiem a chcę
karol, przy aktualnym temacie to boję się że Twój wielkolud okaże się taką samą dżdżowniczką jak u kolesia opisywanego przeze mnie :D

Gość gość
MÓWIENIE - chachacha chacha! :):):):):):):):):)

Gość nie rozumiem a chcę
no tak, to mówienie ma sens :D🖐️

Gość gość
myślę, że nimi kieruje to samo co kobietami noszącymi pusz upy

Założe sie, że najpierw go widziałas nago z "kikutem" a potem zaczęły sie relacje o jego przyrodzeniu? Czy nie tak?

Gość zzeram mozgi na sniadanie
chodzi mu o ta cudowna chwile przyjemności gdy to mowi

Gość nie rozumiem a chcę
jestem głupia bo nie potrafię zrozumieć jaki cel ma takie pieprzenie? no możliwe, nie myślałam o tym pod tym kątem :D

Gość nie rozumiem a chcę
nie, te relacje to ja już słyszałam na wiele miesięcy przed tym jak była okazja żeby pokazał mi co tam w gaciach skrywa. nawet przy temacie o kobietach ciągle chrzanił że ma za dużego i dziewczyny marudzą bo je boli :D🖐️ znam go rok, od początku to gada, na golasa go widziałam po jakichś trzech miesiącach :P

cel ma taki, że takie dziewice jak Ty myslą, że faceci maja nieustanny wzwód. K***s jak nie jest potrzebny do r****nia to w zasadzie przeszkadza. Dlatego natura zastosowała hydraulike. To nie jest mięsień Facet moze mieć kikuta bo akurat moze mu sie chcialo srać (Podejrzewam, że wtedy kurczy sie aby go...nie pobrudzic...No wiesz:D) ale możliwe, że jak mu stanie to ma dużego.. ­ tez tak miałem z kleżanka idiotką. na biwaku sie n******em i zasnałem na zimnie a koleżanki postanowily sprawdzic czy mam dużego. poszła fama, ze jestem jakis kaleki...Co sie musiałem nar****ć żeby to odkręcić:D:D

Gość nie rozumiem a chcę
karol, gratulacje, przy sprzęcie gościa o którym piszę to Ty masz przyrodzenie wręcz murzyńskie :D🖐️ v miszcz, ale ja rozumiem jak działa penis i wiem co to jest wzwód, zwis i inne pierdoły i nie oceniam sprzętu jedynie po tym jak sobie wisi bezczynnie :D🖐️

Gość Haneczkaaaa
twój kolega gdy się zakocha w jakiejś dziewczynie zmieni się z psychiki, już nie będzie gadał o stoim mieczu

Gość gość
Autorko kochasz go:P? Dlaczego on sie obnaza przy Tobie:P?

Gość nie rozumiem a chcę
nie będę się tu wdawać w żadne szczegóły, ale jeśli myślisz że jestem taką kretynką, że liczę metraż faceta na podstawie zwisu to przepraszam, ale z podstawówki to ja tutaj nie piszę :D

Gość nie rozumiem a chcę
nie kocham, mogło być coś na rzeczy ale niestety za bardzo mi przeszkadzały pewne jego wady, między innymi to wysokie ego :P

Gość nie rozumiem a chcę
okej, niech będzie centymetraż ;)

Gość nie rozumiem a chcę
miarki w oczach nie mam, ale pułapu 10 cm to on nie przeskoczył, nawet nie było za bardzo czego do buzi brać ;)

Gość nie rozumiem a chcę
miarki w oczach nie mam, ale pułapu 10 cm to on nie przeskoczył... nawet nie było za bardzo czego do buzi brać ;)

Gość nie rozumiem a chcę
nie ma jak kafeteria i jej ściny, zawsze za tym tęsknię :o