Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kulturysta1988

Wykręciłem dzisiaj dziewczynie rękę czy to juz koniec

Polecane posty

Gość kulturysta1988
Może jakieś poważne odpowiedzi, bo problem jest poważny przecież

Gość gość
Ja bym nie wybaczyła. Widuję wiele par i wiele kłócących się dziewczyn i żadnej nie stała się krzywda, jeżeli to nie prowo, to udaj się do psychologa po leki na uspokojenie, bo rzucać się kilkakrotnie na własną dziewczynę z łapami, to coś jest nie tak z tobą, nieważne jak ona byłaby wkurzająca w chwilach kłótni. A jakbym była jej ojcem, to nie miałbyś wstępu do naszego domu.

Gość gość
Do psychologa chodzi się na terapię,leki na uspokojenie przepisuje psychiatra;ale to JEST PROVO!:P

Gość kulturysta1988
Ojciec do tej pory mnie lubił, zresztą trochę się mnie bał do tej pory (z naszymi kolegami rządzimy osiedlem), zobaczymy co teraz

Gość gość
Teraz większy szacun na dzielni i więcej lasek będzie na ciebie lecieć, bo jak wzbudzasz szacun to moga się czuć przy tobie bezpiecznie.

Gość kulturysta1988
Kumple co byli świdkami powiedzieli ze dobrze zrobiłem bo mnie obrażała wiec szacun jest ale pytanie czy nie przesadziłem (chyba tak)

Gość gość
Dzwonił kumpel... ponoć bardzo źle z nią... chyba sobie tego nie wybaczę jeśli coś się jej stanie teraz, kur*a, jeszcze ta policja

Gość Zamaskowany Muchacho
Sama bym jej z checia przyj****a. :) Panie prowokatorze, to znowu ja, dzien dobry! ;)

Gość gość
Też myślałem, że to prowo - ale właśnie czytam na portalu społecznościowym mojej miejscowości (strona z fejsa): "Dotkliwe pobicie 18-altki Dzisiaj w godzinach popołudniowych na osiedlu Jesiennym doszło do brutalnego pobicia. Znany policji mężczyzna dotkliwie pobił swoją partnerkę życiową. O jej zdrowie walczą właśnie lekarze z naszego szpitala. Świadkowie mówili, że pobicie poprzedziła g***towna kłótnia. Wkrótce zdjęcia z miejsca zdarzenia". Myślicie, że to jest to?

Gość wifigdańsk
błagam piszcie jeszcze juz dawno się tak nie usmialam:D