Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiii

dziś najprawdopodobniej pierwszy raz usłyszę bicie serduszka dziecka

Polecane posty

idę dziś na badanie do ginekologa. to 8 tydzień i 2 dzień ciąży. najprawdopodobniej jeśli wszystko jest ok to dziś pierwszy raz może uda nam się usłyszeć bicie serduszka naszego Groszka ;) ciekawe....

Gość gość
No to powodzenia i dbaj o fasolkę :)

Gość gość
Fajnie! Ale ja w 8t3d widziałam już małego człowieczka- wyraźnie zarysowana głowa, tułów, kończyny... A teraz ten Mały Człowieczek leży w moich ramionach i bezlitośnie targa moim sutkiem ;-)

no ciekawa jestem co my z Mężem dziś zobaczymy ginekolog zapowiadał że może być wzruszająco już na pierwszym usg Mąż miał łzy w oczach teraz może będziemy oboje ryczeć ;) denerwuje sie chyba bardziej niż przed pierwszym usg ;)

Gość gość
Ja poszłam na pierwsze USG jak już serduszko biło, i była to moja najbardziej wzruszająca wizyta. Prawie się popłakałam, albo i sie popłakałam jak zobaczyłam to serduszko. Potem na wizytach widziałam już małego człowieczka, ale to pierwsza wizyta zapadła mi najbardziej w pamięć. To jest niesamowite. Fajnie że idziecie z mężem.

Gość gość
"A teraz ten Mały Człowieczek leży w moich ramionach i bezlitośnie targa moim sutkiem" :O Zwymiotowac mozna. Twoj cycek, twoja sprawa, nie epatuj tym :O

Gość gość
fasolka:D tylko debilka mogla tak napisac:D

Gość gość
to wymiotujcie jak sie wam fasolki nie podobają i wypad stąd.

Gość zakazana twarz
:/ żenujące i tyle.

Gość czekam na poród kto ze mna
Ciesz się póki możesz , pod koniec będziesz się modliła aby ten "cudowny" stan zwany ciążą się już skończył :O

Gość zakazana twarz
Dokładnie!!! :D A ja dopiero 33 tc i już mam serdecznie dość, szczególnie nocami.

Gość gość
na razie to jeszcze nie jest zaden maly czlowieczek :D tylko najzwyczajniejszy zarodek :D To dopiero 8 tc, jeszcze wiele sie moze zdarzyc :D

Gość czekam na poród kto ze mna
Ja 37 - w sumie dzisiaj się zaczal. Bo 36t1d. i powiem ci ze w 8 tygodniu to się czułam jak księżniczka. Teraz to się z boku na bok przekręcić nie mogę zgage to mam tak jakbym sobie kwasu siarkowego lała do gardla a krocze boli jak po 2 godzinnej jeździe konno bez siodła. Ale Ty autorku masz jeszcze dużo czasu do tekiego paskudnego stanu :P

Gość zakazana twarz
czekam na poród - ja poza zgagą mam to samo + ból łydek, niby to ból, niby nie, ale spać nie daje :-o

Gość gość
Mój cycek - moja sprawa więc będę sobie tym epatować. Nie chcesz to nie czytaj. Chcesz to rzygaj. Na moje możesz się nawet zarzygać.

Gość gość
Niekoniecznie będziesz miała dosyć ciąży, ja w 42 tygodniu nadal cieszyłam się tym stanem i żal mi było, że to już koniec, a 7 tygodni po porodzie już od jakiegoś czasu myślę o kolejnej ciąży...

Gość doCZEKAM
W 36t1d t9 możesz mieć jeszcze dłuugo do porodu...nawet do 7 tygodni.. więc się nie nastawiaj.

Gość gość
Ósmy tydzień? Trzeźwo myślący lekarz co najwyżej bHCG poleci wykonać. Radzę wziąć na wstrzymanie. Bo co? Serca nie będzie słuchać, nic na zdjęciach nie wyjdzie, i mamy niepotrzebny stres.

Gość gość
Nieprawda ja w 8 tygodniu widziałam bijące serduszko, ale nie słyszałam.

Gość gość
Juz jakas prosta krowa z wymionami na wierzchu sie burzy. Proste babsko.

nie rozumiem ludzi których temat nie interesuje ale muszą się wypowiedzieć na niego tylko po co? ziejecie jadem z zazdrości? nudy? taki charakter macie? generalnie tylko Wam współczuć podejścia do życia nie wiem czy usłyszę serduszko dziecka, ginekolog powiedział że istnieje taka możliwość a nie że na milion procent tak będzie a dla nieświadomych to jeszcze trzeba wyjaśnić że zdecydowana większość dzieci wychowywana jest na tym CYCU własnie więc nie wiem w czym to oburzenie :o