Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kocham a zarazem nienawidze

Polecane posty

Gość gość

Jak to jest mozliwe kochac kogos, a zarazem nienawidziec? Niepotrafic dlugo bez tej osoby wytrzymac ale kiedy juz jest wszytko nnie w niej denerwuje!

Gość gość
Trzeba zapomnieć i ułożyć sobie życie, poznać kogoś nowego, a o tamtej osobie zapomnieć, nie szukać z nią kontaktu i zamknąć temat na zawsze.

Gość gość
Hassliebe - tak Szwaby o tym mówią.

Gość gość
Gdyby to bylo takie proste...

Gość gość
Nie mówić, tylko próbować zmienić swoje zycie

Gość gość
to co Was tak dzieli, wkurza, co powoduje wojny- trzeba o tym rozmawiać, trzeba pracować nad związkiem wspólnie.

Gość gość
Na rozmowę jest też odpowiedni czas, czasem jest już definitywnie za późno. Nie ma sensu rozmawiać, gdy wszystko jest już jasne, klamka zapadła a inna osoba, chce się od tej drugiej tylko uwolnić. Pozwól jej odejść, nie zatrzymuj.

Gość gość
A co jesli z druga osoba jest bardzo trudno porozmawiac? A na dodatek osoba ta niechce odejsc.

Gość gość
bo miłość jest trudna, a ludzie sa uparci, honorowi i w ogóle. każdy ma swoje ego. ale na prawdę można się dotrzeć. tylko jedna strona musi być mądrzejsza i dobrze tym pokierować, na spokojnie, nie dać się prowokować

Gość gość
Przeważnie mężczyźni mają problem z przetrawieniem negatywnym emocji, kobieta się wypłacze, wygada przed przyjaciółką, a facet dusi w sobie emocje, nie umie okazać swoich uczuć, co pogarsza jeszcze sprawę. Jak ma wówczas pragnąć zmian, jak nie potrafi pójść naprzód?

Gość superfacetna100procent
"Przeważnie mężczyźni mają problem z przetrawieniem negatywnym emocji, kobieta się wypłacze, wygada przed przyjaciółką, a facet dusi w sobie emocje, nie umie okazać swoich uczuć, co pogarsza jeszcze sprawę. Dla mnie żaden problem, bardzo chętnie się wypłaczę i wygadam przed przyjaciółką, niech mnie jeszcze przytuli :-). Ciekawe, co na to kobiety, ciekawe co na to moja kobieta...pewnie byłaby zachwycona! No i ponoć prawdziwy mężczyzna nie płacze...

Gość gość
ja tez kogos kocham i nie nawidze oddalem calego siebie a okazala sie zwykla k***a mam obrzydzenie ale zycze jej jak najlepiej