Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beatabb24

wciagniete sutki kto ma taki problem i co z karmieniem

Polecane posty

Gość Beatabb24

witam panie mam pytanie czy morzna i w jaki sposob karmic piersia przy wciagnietych sutkach

Gość gość
Co to znaczy wciągnięte? Nie wystają nawet jak jest zimno? Bo nie wiem jak to wygląda :O

Gość gość
Ja tak miałam.w szpitalu podpowiedzieli mi zebym kupiła w aptece takie specjalne silikonowe nakładki.koszt ok.5zł. bardzo pomogły,bez nich bym dziecka nie nakarmiła

Gość gość
Ja stosoiwałam takie muszle medeli. Pol goidziny przed karmieniem się nakłada.

Gość gość
Ja mam takie i niestety nie poradzilam sobie z karmieniem bo po paru min sutki wracaly mi do stanu poprzedniego. Ja sciagalam mleko ile dalo rade

Gość gość
U mnie jedna brodawka płaska, druga wciągnięta i pęknięta (tak określiła ją położna) a karmią już 13 miesiąc. Z czasem dziecko mi je wyciągnęło i teraz mam takie stojące sutki jak nigdy :-) Dużo kobiet takie ma i jakoś sobie przez wieki radziło bez nakładek :-) Zawsze możesz spróbować przed przestawieniem wyciągnąć brodawka palcem aby tylko niemowlak zassał.

Gość Beatkabb24
dziekuje za informacje bardzo mi zalezy na karmieniu piersia.zobaczymy ale jestem dobrej myśli:)

Gość gość
Koleżanka tak ma.. nie mogła karmić córki, próbowała ją przystawiać przez miesiąc... z kapturkami i inaczej.. Nie dało się. Odciągała mleko, ale wg mnie (to moje zdanie) to przesada.. dziecko śpi np. w nocy 5 godzin, a trzeba wstać odciągać, co 3 h.. dla mnie przegięcie.. no ale jak kto chce ;)

Gość Beatkabb24
nie no aż tak to nie bede wariowala jak sie nie da to sie nie da