Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbieram kafeopinie

PYTAJNIKU ojczyzno moja ty jesteś jak zdrowie

Polecane posty

Gość zbieram kafeopinie

ile Cię trzeba cenić ten tylko się dowie kto Cię STRACIŁ !!! dziś piękność twą w całej ozdobie widzę i opisuje bo tęsknię po tobie :(

Gość gościóweczka
Gdy od matki płaczącej po pytajniku niecnie zabranym martwą od jego braku powiekę podniosłem i w nadzieję że kiedyś powróci urosłem. Pukam i pukam do administratorskich progów, a gdy otworzą podziękuję im i Bogu :D

Gość zbieram kafeopinie
było cymbalistów wielu ale żaden nie chciał użyć pytajnika przy jankielu !

Gość gość
Któż zbadał mrocznych tych decyzji gęstwiny że pytajniki odesłano w najdalsze krainy? Wieść tylko albo bajka wie, co się z nimi dzieje bo gdybyś tylko przeszedł forumowe knieje, trawisz w głębi na wielki wał pniów, kłód, korzeni, obronny trzęsawicą, tysiącem strumieni, siecią zielsk zarosłych, kopcami mrowisk, gniazdami os, szerszeniów, kłębami wężowisk. Gdybyś w tęsknocie za pytajnikami zmógł te zapory nadludzkim męstwem dalej spotkać się z większym masz niebezpieczeństwem. Dalej co krok czyhają administratorskie matoły, zarosłe głupotą na poły. Brak pytajników głupotą tak głęboką, że ludzie dna jej nie dośledzą, wielkie jest podobieństwo że w tej decyzji diabły siedzą!(...) ciach

Gość też się pytam
Pytajniku w moim życiu było wielu ale to za tobą tęsknie przyjacielu Górnolotna poezja :D Dobre z Jankielem.

Gość gość
brońmy pytajnika!