Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie w mojej pracy zachowują się jak buraki

Polecane posty

Gość gość

Szukałem pracy od pół roku. Wreszcie mi się udało ! ucieszony uradowany nie mogłem się doczekać aż zacznę pracować do tego opinie o firmie krążyły bardzo dobre że super firma. Pracuję już tam od trzech tygodni jest to praca na produkcji i byle do końca miesiąca bo do tyle mam umowę i dalej już nie przedłużam tylko s*******am stamtąd jak najszybciej. Nerwówka, wyścig szczurów, pełno nieprzyjemnych twarzy którzy na każdym kroku starają się mnie skompromitować. Nie tak to sobie wyobrażałem, nie wiem skąd w ludziach tyle jadu i zła, co drugie słowo na K, ehhh..Dlaczego w tym kraju ludzie są tacy p******i i zawistni.

Gość gość
bo są burakami kiedys pracowałam na kuchni w hotelu, tam było podobnie

Gość zmija zygzakowata
nie wiem ale widzialem ostatnio jak moj przelozony bzykal sekretarke

Nie zniechęcaj się - nie w każdej pracy tak jest. Istnieje bardzo dużo miejsc pracy, w których ludzie pomagają sobie wzajemnie i uprzyjemniają czas:)

Gość gość
pracuja na produkcji, nic dziwnego ze nia sa cali w skowronkach

AnaKara - "Istnieje bardzo dużo miejsc pracy, w których ludzie pomagają sobie wzajemnie i uprzyjemniają czasusmiech.gif" w taki sposób sobie uprzyjemniają jak napisała zmija zygzakowata?

Gość gość
Chciałbym pracować spokojnie ale nie da się, wiecznie jakieś prymitywne bezsensowne zagrywki, nieuprzejmi ludzie po prostu po całej linii. Zupełnie jak by mieli za złe że tam pracuję jak by się bali że przejmę ich miejsce.

Gość naattkaa
Ale tak jest wszędzie dzisiaj, ja w ciągu ostatniego roku zmieniałam dwa trzy razy pracę bo nie potrafiłam już psychicznie. Fizycznie praca lekka ale ludzie beznadziejni, kablowali kierownikowi albo najlepsze między sobą d**y sobie obrabiali a jak przyszło co do czego to zachowywali się jak przyjaciele.