Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAKIE SŁODYCZE NAJBARDZIEJ LUBICIE

Polecane posty

Gość gość
Kocham: Maltesers Kinder country Kinder Pingui Milka z bakaliami, orzechami albo mleczna lub łaciata czekoladki z nadzieniem pistacjowym firmy Solidarność

Gość 1234gosc45
niedawno odkrylam Milke Toffee i sie nia zajadam Krowki z Wawla kinder Maxi king, pingui i country:) ptasie mleczko Wedla i RAFAELLO...mmmm....smaka sobie narobilam a w domu nie mam:(

Gość gość
-mleczko w tubce z Gostynia (zielone) -Milka mleczna -ciastka Holenderskie z czekoladą -jajka Kinder niespodzianki -3bitt -prince polo klasyczne

Gość gość
czekolada milka czekolady Wedla prince polo mleczne princessa mleczna Snickers ptasie mleczko Wedel, milka cukierki czekoladowe Wedel cukierki werthers oryginal pyszności :-)

Gość gość
prince polo klasyczne cukierki Verbena dzika róża ciastka Dr. Gerars - Kremisie

Gość gość
dr. gerard miało być

Gość gość
czekolady milka, czekolady wedel, trufla biała i dekorowana vobro, cukierki pistacjowe solidarność, lody lion, i w ogóle uwielbiam słodycze co niestety widać gołym okiem :)

Gość gość
Ja lubie słodycze z Kinder. Z czekolad to Milke a z batonow Kitkat

Gość BeKo
Ja lubię ptasie mleczko Milka :) waniliowe w tej cudownej mlecznej czekoladzie mmmm

Gość gość
ptasie mleczko tylko Wedla, Milka dla mnie jest mdła...oprócz tego delicje (też Wedel) i chałwa

Gość gość
oszalałam, ale to kompletnie oszalałam za migdałami w polewie czekoladowej z cynamonem - firmy różne je robią - ubóstwiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość puch
Miodek miód mniód mniud mniam mniam najłlepiej płosto z ula

Gość gość
trufle z wedla te paczkowane z biedronki batonik pawełek wszelkiego rodzaje ciast ostatnio klementynki ze sowy mniam

Gość gość
nie lubie slodyczy a jak juz raz na miesiac to 1 cuierka michalaka albo malage, tiki taka

Gość gość takaona
Szybciej będzie jak napiszę czego nie lubię;) czyli bezy, anyżki, lukrecje, lizaków, twardych cukierków .

Gość gość
Mleczko w tubce zielone Lody Ben &Jerry rozne smaki chociaz mam ulubione Draze Skawy kokosowe i orzechowe Kisiel z jablkiem tartym w srodku Krowki nieciagnace Gumy do zucia kulki i lizaki z guma w srodku :P

Gość gość takaona
oszalałam, ale to kompletnie oszalałam za migdałami w polewie czekoladowej z cynamonem - firmy różne je robią - ubóstwiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xxxxxxxxxx też je uwielbiam zwłaszcza te z Biedronki:)

Gość gość
u mnie to zalezy od dnia, ale przewaznie lubie po prostu wszystko co slodkie, oprocz smaku tofi i kokosowego. Czesto wyjadam synkowi czekoladki :P na wieczor kupilam sobie zelki, bo dlugo za mna chodza, ale numerem jeden sa chyba paczki przekladane bita smietana

Gość gość
cadbury eclairs ktoś je jeszcze w ogóle pamięta?! :-(

Gość exdebill_po_wakacjach
kiedyś szalałam za lodami Movenpick orzech włoski z syropem klonowym, oraz za zwykłymi lodami Calypso z powidłami z żółtych śliwek, kóte robiła moja mama, teraz okazyjnie lubię zjeść Vienetta miętowe z czekoladą, chociaż ogólnie lodów nie lubię, czekolady są za słodkie, wolę ciasta i ciastka oraz Baylejsa do picia;)

Gość exdebill_po_wakacjach
w sumie to kasztanki też uwielbiam:)

Gość o ile to nie prowo
cadbury eclairs - ja je pamietam! przepyszne byly, szkoda, ze juz ich nie produkuja :( ten moment, kiedy toffi sie troche rozpuszczalo w buzi i wylazila czekolada, ach! :D a do tematu - uwielbiam wszelkie slodycze oprocz chalwy, ble, jest tlusta i mdlaca.

Gość dziecko na niebie
uwielbiam batoniki Daim! :) ciastka Vita day (wyhaczone we Freshu/Żabce) Prince Polo klasyczne Czekolada Milka łaciata

Gość gość
Ja lubię chyba wszystkie połączenia orzechów i czekolady, słodycze Kinder wszystkie- ale są trochę za słodkie, Milka Lila Stars, czekolady Milka- jogurtowa, z orzechami laskowymi, z kremem waniliowym, ciasteczka zbożowo-bakaliowe marki carrefour, czekoladę belgijską Magnetic z Biedronki- też oczywiście z orzechami, boska jest. Czekoladki z Karmello, Ferrero Rocher, Rafaello, czekoladki Mieszko- taka bombonierka w której są czekoladki z chili, zresztą pitna czekolada z chili to też rarytas... Lody też najbardziej czekoladowe, lubię rożki Korala :) Truskawki z bitą śmietaną, deser kopa, ciasto trianon. O, i kr***e mojej mamy, z pianką i wiśniami. No dobra, i moje rogaliki drożdżowe też z wiśniami. I tyle, o dziwo herbatę gorzką piję, nie przepadam za słodkimi serkami, jogurtem słodzonym. No, może pączek czasem ale bardzo rzadko. W ogóle lubię jeść ;)

Gość gość
prince polo kisiel z tartym jabłkiem jabłko pieczone z malinami i płatkami migdałów

Gość mamamijaaaaa
rafaello ferrero, wszystkie prawie wyroby Milki, czekolada Alpen Gold-ta z okienkiem, wafelki familijne smietankowe i kokosowe, kinder maxi king, lody Grycana, draże Korsarz, i jak ktoras z Was tez likier Baileys - pycha:) ,