Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość akme5

zrobilam loda szwagrowi jak z tego wybrnac

Polecane posty

Gość akme5

po prostu nie wierze, ze dodaje taki temat i sama bym pomyslala ze to prowo, jakbym cos takiego zobaczyla. ale uwierzcie mi, ze pisze serio niestety i pomozcie. bylo tak, ze byla rodzinna impreza u tesciow w ogrodzie. bylo juz bardzo pozno, wszyscy pijani, palilo sie ognisko, w sumie impreza sie juz konczyla, moj maz, jego siostra i maz siostry sprzatali ze stolow, a ja ze szwagrem pilismy jeszcze wino. gadalismy o p*****lach (nie pamietam juz dokladnie jak to wyszlo) i poszlismy nad takie oczko wodne, bylo juz ciemno, tak ze nic nie bylo widac, to bylo daleko od domu i od ogniska, wiec nikt stamtad nas nie widzial raczej. no i siedzielismy na trawie ja sie przytulilam do niego... no i tak wyszlo jak wyszlo. po wszystkim on sie zaczal do mnie dobierac, ale ja chyba otrzezwialam w jednej chwili i poszlam do domu... ja nie moge o tym zapomniec, chociaz juz troche czasu minelo. unikam od tego czasu spotkan z nim, ale nie da sie czasami. on do mnie wypisuje smsy typu "co slychac?" "jak tam?", gdzie nigdy wczesniej tego nie robil... ja nie wiem jak mam reagowac, odpisuje mu zdawkowo, bo nie wiem co on sobie mysli, czy sobie robi jakies nadzieje... nie mam pojecia jak mam sie zachowywac i co robic, przez to wszystko nabawie sie chyba nerwicy... co wy o tym sadzicie? czy powinnam jakos z nim porozmawiac? czy pogadac z mezem i sie przyznac? mam takie wyrzuty sumienia, ze nie moge spac po nocach...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować