Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie kończy się flirt a zaczyna zdrada

Polecane posty

Gość gosc1981
Tu kolezanki mają racje dziwnie to wygląda,ale nie martw się Kobiety bardzo podobnie postępują....Ja usłyszałem słowa od eks flirtuje bo lubie no a co dalej sie stało juz chyba nie musze Ci pisac :D

Gość gość
Ewidentnie facet dziala na dwa fronty, z toba mieszka i jednoczesnie uwodzi 'kolezanke'. Jak dla mnie - 'przywozenie pamiatek z wakacji' przelewa czar goryczy ;-) Za drzwi z frajerem.

Gość gość
hahahah ale wy jestescie glupie p***y. dajecie sie tak traktowac a potem placz i 'ojej gdzie jest granica flirtu zeby przypadkiem nie oskarzyc mojego misia o zdrade?' moj facet nawet kolezanek nie ma. co innego ogladanie sie za ladnymi kobietami, fantazje, ktore ma kazdy a co innego flirt, obiadki, telefony, rozmowy, prawienie komplementow .. glupie jestescie i tyle 🖐️

Gość gość
Myślę, że Autorka kurczowo trzyma się faceta. I pozwala na to, bo wie, że jak się postawi, to on nie zerwie kontaktów z inną tylko prędzej z nią. I woli być z nim w trójkącie niż sama... Smutne.

Gość gość
spoko, jak się z nią prześpi to mu przejdzie :)

Gość gość
Moj tez tak pisal do kolezanki, myslalam, ze chce ja pocieszyc, bo ona faceta nie miala.

Gość gość
A nie myslicie, ze jakby jej nie kochal , to by od niej odszedl po prostu?

Gość gość
Zdrada. Do śmieci z takim facetem . Ciebie trzyma jako koło zapasowe a szuka tej jedynej. Nie daj się wyrooochac

Gość gość
czasami faceta przy kobiecie trzymie cos innego niz milosc

Gość gość
np. co? seks? o to chyba doroslemu facetowi nietrudno :D

Gość gość
Trzyma go z nia np. seks i wygoda i czeka lepszej okazji. Widac ta druga nie jest jeszcze pewna.

Gość gość
Ja nie jestem autorka ale chce zapytac czy kazdy SMS do kolezanki (nie zwiazany ze szkola i praca tylko jakis przejaw sympatii) traktujecie jako cos niewlasciwego. Mam na mysli takie kolezanki ktore nie sa waszymi wspolnymi kolezankami tylko jego poznana gdzies.

Gość gość
Zapoznaj sie z pierwszym wpisem autorki "pisanie koleżance z pracy, że jest słodka, piękna, że bardzo by za nią tęsknił, że lubi jej poczucie humoru" Po naszemu to zdrada. Emocjonalna.

Gość gość
Ja na twoim miejscu pisalabym z kolega ciekawe co by na to powiedzial.

Gość mazalia
Jakbym czytala o zachowaniach swojego chlopaka... Stoje wlasnie od kilku dni na rozdrozu, zastanawiajac sie, czy nie zostawic takiego zwiazku i ruszyc dalej. Opowiem Ci, autorko postu, w skrocie jak bylo u mnie. Oprocz nieustannych przerw, milczen i zrywan i powrotow, pojawily sie sms od kolezanek. Zadnej z nich wczesniej nie znalazlam. Pierwszy, pisanie o dosc prywatnych sprawach, flirtowanie, choc nie przesadne. Pozniej klamstwo, zostawiajac mnie sama u siebie, on musi gdzies na chwile wyskoczyc. Klotnia, wybaczenie. Drugie, umawianie sie z kolezanka na wspolna kolacje, sprawdzanie czy juz wrocila do domu. Klotnia jeszcze wieksza, wybaczenie. Trzecie, najgorsze, sms z mocnym flirtem, seksualne slowa, co toczylo sie przez kilka miesiecy. Klotnia, wybaczenie, danie sobie wmowic ze nie zdradzil mnie. A ja uwierzylam, choc nie do konca, bardziej dalam sobie zmydlic oczy, zapewnil ze ona wie ze jestem, i ze jestem dla niego wazniejsza. Dwie z tych dziewczyn w koncu poznaje na zywo, a on dodaje 'widzisz, a Ty myslalas ze mam romans', co jeszcze bardziej mnie mydlilo. Jak sie okazalo malo uszanowane moje uczucia, po jakims czasie z naszych wspolnych wakacji przywozi jej pamiatke, klamiac mi ze to dla kogos innego. I znow wmawianie mi ze przesadzam, ze on ma prawo do kontaktow z innymi ludzmi, ze czuje sie jak w klatce. Czwarte, mija kilka miesiecy od trzeciej, kiedy znow dziwnie chowa telefon, kiedy przychodza sms... I znow wmawianie mi ze znowu go osadzam o romanse, ze przesadzam, ze on czuje sie zamkniety i ze potrzebuje czasu. Wiec milczy, i tak juz tydzien. A ja w glowe sobie pukam, bo roznie miedzy nami bylo, ale ja mam zdanie ze zawsze kiedy czujemy sie zle w zwiazku jest miejsce na rozmowe, na inne dzialania, a nie szukanie pocieszenia i dowartosciowania u innych kobiet.

Gość gość
O rany... mazalia, dlugo ze soba jestescie? Nieciekawie to wyglada, jak to opisalas...

Gość gość
Faceci wytłumaczyliby się z każdego podpunktu.