Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Coraz więcej Polek jest w związku z arabami

Polecane posty

Gość gość

taka prawda :O

Gość gość
No i co z tego. Tego kwiatu, to pół światu. Znajdziesz i ty jakąś potworę.

Gość Ja sie nie dziwie polkom
Nie dziwie im sie ,mieszkalam w Belgi w Luksemburgu w Niemczech i ci polacy-polscy faceci to ciule wiesniaki ,ktorzy nawet wyslowic sie nie potrafia..BRUDASY bez stylu,nie potrafia gustownie sie ubrac,takie wiesniaki-buraki...z brudem pod pazurami.. wiec nie dziwie sie ze polki wola obcorajowcow ,czy araba chociazby na sex tylko :) ale nie polaka!!

Gość gość
Arab to zwykle , agresywnym władczy tyran, który umie bajerować i kłamać. W związku rządzi twardą ręką i zasadą "moje słowo jest ostateczne". Polak przy nich to grzeczny chłopiec, szanujący kobiety i nieumiejący kłamać ani bajerować ot co.

Gość gość
Polki są głupie, ot co. Teraz zachwycają sie swoimi ciapatymi amantami, ale przyjdzie dzień, ze przejrzą na oczy. Tylko, ze wtedy będzie już za późno. I żeby nie było - nie jestem żyjacym na emigracji prawiczkiem, którego nie chce żadna dziewczyna - bo wiem że zaraz posypią się takie oskarżenia. Jestem kobietą, która na araba i innego muzułmanina nigdy by nie spojrzala i nigdy by nawet kijem nie tknęła. Polki są naiwne , ale coż ich problem, później bedzie płacz i zgrzytanie zębów. Wolałabym najgorszego wieśniaka Polaka o którym wspomina @Ja sie nie dziwie polkom , niż najlepszego w łóżku araba, który codziennie wychwala swoją Polkę pod niebiosa, ale który swoje prawdziwe oblicze pokaże po ślubie, kiedy bedzie już za późno na cokolwiek.