Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunienka123

brak okresu brak ciazy wywolanie okresu

Polecane posty

Gość niunienka123

hej Otoz pisze do Was, gdyz mialam problem ze spoznionym okresem az o 22 dni :) ale jak juz napisalam - mialam :) okres powrocil. czytalam wiele forum o tym dlaczego tak sie dzieje I jakie sa sposoby na 'wywolanie'. U mnie ciaza byla wykluczona (robilam testy), gdyz mam wkladke miedziana... choc sa tez wpadki. Po raz 1szy spozniala mi sie miesiaczka - jak dla mnie to bez powodu. Dwa dni temu szukalam I szukalam miedzy innymi tez na angielskich forach I znalazlam :) picie herbatki cynamonowej lub jedzenie cynamonu pomaga wywolac okres (niestety na polskich forach nic o tym nie ma - tylko aspiryna, goraca kapiel ). Oczywiscie jest to niebezpieczne dla wczesnej ciazy, gdyz moze zaszkodzic I nawet wywolac poronienie.wiec musicie byc pewne, ze to nie ciaza. po wipiciu 2 herbatek cynamonowych wczoraj I zjedzenia troszke cynamonu z jablkami I cukrem :P - dzis dostalam okres :) mam nadzieje ze na was tez podziala :) I prosze o podzielenie sie spostrzezeniami na ten temat... czy to ja mam szczescie czy faktycznie to prawda... warto jednak sprobowac. powodzenia!

Gość niunienka123
a taka herbatke kupilam w Holland and barret w uk ( ziolowy skep) mysle ze w supermarkecie ciezko znalezc... ale zawsze mozna cynamon :)

Gość gość
Okres wywołać moga też gorące stosunki płciowe

Gość Zuziks
słyszałam o herbatkach , kiedyś wypróbuje :PP

Gość gość
w sumie to stosunek przed tez byl :) wiec hmmm teraz nie wiem co pomoglo ..

Gość niunienka123
to powyzej to ja

Gość gość
Uppupup Upa gangham style