Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pozwolilibyscie mezowi dawac ciagle duze pieniadze tesciowej

Polecane posty

Gość gość

znaczy jego matce?ktora od lat nie pracuje choc jest zdrowa,nie ma dochodow zadnych i czeka tylko z wyciagnieta lapa i uwaza ze jej sie wszystko nalezy??????

Gość gość
dodam w sytuacji gdy sami nie jestescie zamozni?

Nie. Rozumiem pomoc i nie mam nic przeciwko wspieraniu rodziców kiedy zajdzie taka potrzeba, ale to co opisałaś to bycie zwykłym pasożytem

Gość gość
to ta stara rura nie ma renty, emerytury? no to ładnie się wpakowalas, bedziecie ją utrzymywac do jej smierci? ja bym wiala od takiego męzusia.

Gość gość
mam nadzieję, że twoja synowa też cię tak potraktuje, autorko!

Gość gość
nie ma renty bo jest zdrowa.nie ma emerytury bo pracowała tylko pare lat wieki temu

Gość bezwzględny władca
a daje jej swoją forse, czy twoją? :o

Gość gość
ile ona ma lat i ile lat pracy? to ona emerytury żadnej nie dostanie? ladnie was zalatwila...

Gość gość
jak potraktuje?ja nigdy nie zachowalabym sie tak jak ona,nigdy.a dla ciebie to normalne rozumiem?nie robic nic,tylko siedziec na kompie,palic papierosy i czekac z wyciagnieta łapą?

Gość gość
ma 53 a,nie wiem ile pracowala,wiem ze ostatnio pracowala jak miala okolo 40 albo mniej

Gość gość
uważam, że ludzie powinni myśleć o swojej przyszłości, a ręce wyciągać dopiero w najwyższej konieczności, gdy po prostu nie mają i nie mogą sami zdobyć pewnych dóbr. dzieci powinny sie ustatkować jakoś. po to się dba i wychowuje, że dla kogoś i teraz niech tam żyją sobie. moor- pzdr

Gość gość
dziekuje widze ze wiekszosc mysli tak jak ja,czyli mam racje.ona ponoc powiedziala kiedys ''nie po to mam dzieci zebym musiala pracowac''

Gość gość
a te "duże pieniądze" której jej syn daje to ile? 100zł? 500zł?

Gość gość
ona uwaza wlasnie ze skoro ma dzieci to jej sie od dzieci nalezy wszystko,chore chore,pieniadze daje i swoje i moje,bo jak ja nie chce dac rzuca sie i awanturuje

Gość gość
jak znam życie to syn pomaga jej płacić czynsz za mieszkanie, które po niej odziedziczy - ale wg żony powinien matkę od razu zutylizować a mieszkanie przepisać na żonkę, co?

Gość gość
ona ponoc powiedziala kiedys ''nie po to mam dzieci zebym musiala pracowac'' xxxxxxxxxxxxx ach, ponoć???!! czyli nie masz pewności, że tak powiedziała?

Gość gość
to są rozne kwoty,ma wiecej pieniedzy da wiecej ma mniej i tak daje,najlepsze ze dawal na rachunki ,jedzenie,zakupy robil a ona rachunkow nie placila i jak przyjezdzali prad odciac on pokrywal,teraz znowu mają odcinac

Gość gość
ale mieszkanko po niej chętnie weźmiesz, co?

Gość gość
ona ma dopiero 53 lata, więc pewnie z 30 lat będzie jeszcze żyła, bo kobiety średnio dozywają do 80... ja na twoim miejscu bym sie rozwiodla... po co sie z idiotą żenilas?

Gość gość
maz mowil ze tak powiedziala a ja nie wiem czy to prawda czy sobie jaja robil bo mi sie to w glowie nie miesci.ok widze ze mnie atakujecie wiec juz sie nie wypowiadam,ciesze sie tylko ze wiekszosc utwierdzila mnie w przekonaniu ze to nie jest normalne.a mieszkanie przepisze swojej coreczce od ktorej pieniazkow jakos nie ciagnie tak jak od mojego meza

Gość gość
a skoro ona nie pracuje to nawet do 90tki może dociągnąć... i macie jeszcze tyle lat ją utrzymywac? masakra jakaś. Ile ty masz lat autorko? uciekaj od tego faceta maminsynka :O

Gość gość
na h*ja mi jej mieszkanie?mam swoje a zaraz nie bede miec na chleb bo on wszystko daje jej!!!!!!!!!a ona swoja rudere przepisuje swojej corce wiec dajcie mi spokoj,widze ze tu sa takie baby jak ona

Gość gość
mialam juz nie pisac ale co tam,mam 28 lat

Gość gość
ale jkaby twojej matce dawał forsę byłoby ok ?:)

Gość gość
pewnie jesteś jeszcze młoda, ulozysz sobie jeszcze życie z normalnym facetem... jeśli masz gdzie iść to uciekaj od tego ćwoka i rozwiedź się no bo jak ty sobie to wyobrażasz? ona ma dopiero 53 lata więc jeszcze będzie dluuugo zyla, i co macie ją utrzymywac, a co z dziecmi, stać was będzie na dzieci w ogole czy bedziecie musieli cale zycie utrzymywac starą rurę?

Gość gość
nie martw sie takich sytuacji bedzie coraz wiecej przeciez wiadomo, ze dla mlodych nie ma pracy , to kto przyjmie stare baby do roboty

Gość gość
duże pieniadze daje a ty nawet nie potrafisz powiedzieć ile ? to oco sie włąściwie rzucasz ? jeszcze jedna przciwna teściowej tak dla zasady .

Gość gość
a to wina tych bab , ze nie ma dla nich pracy