Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TVN zniechecil mnie do posiadania dzieci

Polecane posty

Gość gość

jednym slowem stwierdzilismy z mezem ze nie mozemy tak zyc, to co sie rpzedstawia w tych programach typu super niania czy idealna niania czy jakies porady dla rodzicow moze i pomaga rodzicom, ale nas zdolowalo: 1. oboje mamy odpowiedzialna prace, nie mozemy isc niewyspani do pracy, zrezygnowac z pracy tez nie moge (bo bysmy spali na dworcu) 2. nie mamy nikogo do pomocy, moich rodzicow tu nie ma a rodzice meza sa juz starsi i schorowani, ja mam tu tylko brata (niezalezny singiel), kolezanki mam ale one same maja dzieci i ledwo wyrabiaja na zakrecie 3. zeby dziecko bylo w miare grzeczne trzeba ciagle sie nim zajmowac i bawic- a kiedy sprzatanie chaty, gotowanie obiadu itd? Nie wspominajac o czasie dla nas dwojga 4. kazdy na kazdym kroku powtarza mi ze mam korzystac teraz z zycia bo jak sie pojawi dziecko to juz koniec wszystkiego, ze to mega ciezka praca, a pozniej eszcze wlaczam tv i widze krzyczace latajace bez tołku brzdące. Osz k*******.

Gość chlop z lasu
Biedactwa. Musza odpoczac po pracy. Ty durna babo takim podejsciem dobrze ze nie chcesz miec dzieci bo sie nie nadajesz.

Gość gość
powinien być nakaz państwowy do rozmnażania dwójka miniumum i nie ma zmiłuj skończyłoby się wydziwianie,żyjecie żeby chodzić koło innych a nie się wysypiać i delektować życiem,obowiązkowo rodzić i zmieniać pieluchy i karmić żadnego singlowania koniec laby lenie i egoiści

Gość gość
moze to i lepiej gdy widzowie tvn nie beda sie rozmnazac:D

Gość gość
hehe dobre

Gość gość
TV Trwam zachęciła mnie do posiadania dzieci. Księża dają dobry przykład. Prawie każdy ma swoje dziecko, a niektórzy kochają nawet cudze dzieci, i to od małego.

Gość gość
ja się nie ustosunkuje do tych opinii bo nie mam telewizora:-)