Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samaniewiemczegochce

Rozstałam się z mężem a teraz się z nim przespałam

Polecane posty

Gość samaniewiemczegochce

3 miesiące temu rozstałam się z mężem. Odeszłam, bo on nie nadawał się do życia w rodzinie, mamy 10-miesięcznego synka, ale on wolał siedzieć do nocy w barze prawie codziennie, co weekend imprezować z kumplami i samotnymi dziewczynami, miałam tego dość i odeszłam chciałam zacząć od nowa. Dziś rano przed pracą przywiozłam Małego na weekend, mąż chciał porozmawiać, zamknął pokój i zaczął mnie całować dotykać czule, mówił że chce wrócić, że się zmieni, że mnie pragnie... No i jakoś tak wyszło... Po wszystkim się rozpłakałam, powiedziałam mu, że nie chciałam tego i że ja nie chcę wrócić i wyszłam. Nie wiem co teraz, już prawie o nim zapomniałam, a teraz wszystko wróciło...

Gość gość
jak suka nie da to pies nie wezmie

Masz do Niego słabość ewidentnie skoro pozwoliłaś żeby do tego doszło, ale skoro nie chcesz z nim być to po prostu powiedz mu zdecydowanie i stanowczo coś w stylu " Ostatnim razem za wiele między nami zaszło, nie chcę by to się powtórzyło i nie zmienia to niczego, nie chcę z Toba być, a to była po prostu chwila słabości pod wpływem chwili" ot tyle i zachowuj się jakby nic się nie stało i oczywiście nie dopuść do kolejnego takiego zajścia :)

Gość gość
piękny K***s!!

Gość hollback
a seks był dobry? jeśli tak to ciesz się seksem. o reszcie nie myśl.

Gość Betts
ale z ciebie łatwa szmata :o

Gość gajowyy marucha
mama antosi. To według ciebie byłoby powiedziane w ostrym tonie? Ja bym mu delikatnie szepnął do ucha coś w stylu.. P********y ch*ju w*******eś mnie w d**ę bo j******a jestem. Niech cię ch*j strzeli. Znowu musiałam udawać orgazm. Tych czterech wczoraj było zdecydowanie lepszych

Gość mattka pollkaaaa
a ja po wszystkim powiedziałabym, że było ale to nic nie znaczy. Jestem ze swoim mężem od lat w separacji, nie potrafimy razem żyć pod jednym dachem ale po kryjomu sypiamy ze sobą. Oficjalnie jesteśmy skłóceni ;)

Gość mattka pollkaaaa
że bylo super *

Gość gość
14:21 - ty to dopiero jeebnięta jesteś :o

Gość mattka pollkaaaa
bo?

Gość gość
hahha no jestes jebnięnta.

Gość gość
A ja sie wcale tak mocno temu nie dziwie. Przeciez miedzy malzonkami ( nawet w separacji) ciagle moze cos iskrzyc. Wspolne lata, wspomnienia, wspolne noce... Wazny jest rowniez powod rozstania, bo przypuszczam, ze po np przemocy, nikomu nie bylyby w glowie igraszki.Szmata to moze byc jakas cichodajka co rozdaje na imprezie, w toalecie obcemu facetowi. Niektorzy to nie maja w ogole taktu, rozumu, empatii. I tylko wulgaryzmami zwracaja na siebie uwage. Pozdrowienia dla Autorki i MatkiPolki.

Gość gość
To się nazywa update

Gość u jaaaaaa
co jak co ale k***s z fotki boski nie dziewczyny?????????/