Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc25

nerwica sertalina zortlar asentra

Polecane posty

Gość gosc25

czy ktos kiedys bral lek antydepresyjny z sertalina????? ja biore zortlas w dawce 50 mg rano dzis mijaja 2 tygodnie i jest jakby gorzej jedynie mysli o tym ze mam schizofrenie minely ale nadal nie wychodze z domu mam dziwne wrazenie jakby odrealnienia czy czekac jeszcze ?? juz bra mi sil

Gość gość
bralam sertraline miesiac i masakra. bylo coraz to i gorzej. po miesiacu brania psychiatra mi zmienila na lek z wenlafaksyna.

Gość gość
ten co dostalas to stary lek. pomogl ci ???? ja slyszalam ze sertaline trzeba brac nawet do 3 miesiecy i wtedy widac poprawe moze miesiac to za krotko???na co bralas ten lek ???

Gość gość
wenlafaksyna jest lekiem nowej generacji..... ale niewazne. po leku z wenlafaksyna po miesiacu byl juz efekt a po sertralinie bylo coraz gorzej. i nie 3 m-ce. pierwsze efekty sa po 2 tygodniach bo wtedy zaczyna dzialac. po miesiacu juz powinno byc widoczne czy dziala na dobre, na zle czy w ogole. masz zle informacje. jesli chodzi pelen efekt to tak, kilka miesiecy trtzeba brac, ale jesli po miesiacu jest coraz gorzej to znaczy ze trzeba zmienic i tyle. ale ja lecze depresje, nie nerwice.

Gość gość
ja wczesniej bralam inny lek i w porownaniu do tego jest troszke lepiej czasem widac nawet przeblyski dobrego nastroju ale w wiekszosci jeszcze jestem taka ''otumaniona'' jednak chyba 2 tygodnie to za malo ja lecze depresje polaczona z zaburzeniami lekowymi zycze ci powrotu do zdrowka :*