Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakręcona ona

Mam pytanie Jak poznać że kobieta jest LESBIJKĄ

Polecane posty

Gość zakręcona ona

no właśnie jak? Ciekawe czy więcej jest gejów czy lesbijek

Gość aishaaaaaaa
Kiedys mi się wydawało że taka dziewczyna jest less bo jak przychodziła do mnei do pracy to się tak na mnie wpatrywała oglądała moje pośladki i w ogóle zagadywała tak inaczej niż po koleżeńsku ale pozniej się okazało że zamieszkała z facetem więc się myliłam ... może z zazdrości patrzyła albo jest bo nieeeeee wiem ale tez bym chciała wiedzieć po czym poznać :P

Gość aishaaaaaaa
albo jest bi* miało być

Gość zakręcona ona
kobiety częściej patrzą na tylki i cycki innych kobiet niż mężczyźni bo ciągle się porównują :D a jak jakaś jest gorsza to się dowartościują :D

Gość gość
Nie da się tego chyba poznać. Trochę sprawiają bardziej męskie wrażenie z tego, co zauważyłam, ale jak moja koleżanka okazała się lesbijką, to druga koleżanka była zdziwiona, że wcześniej coś przeczuwałam, bo ta druga nie zauważyła w niej nic "odmiennego", więc to się albo czuje albo nie...

Gość zakręcona ona
upupup

Gość aishaaaaaaa
ale ona nie patrzyłą takim wzrokiem jak koleznaki inne na mnie.. wlasnie inaczejjjj wiem jak laski sobie lookają w cycki żeby porównać to normaaa ale nieee tak jak ona ;P znam jedną less i rzeczywiście wygląda jak męzczyzna ale tonie jest regułaa