Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anastazjaW

Brat mojego męża mówi mi wprost że ma na mnie ochotę

Polecane posty

Gość anastazjaW

Dobry wieczór ,Jestem w bardzo zlej sytuacji ponieważ nęka mnie brat mojego męża który niedawno wyjechal do pracy za granicą. Ja z dzieckiem zostałamw domu... Sprawa jest o tyle poważna, że mąż nigdy nie wierzył gdy mówiłam, że jego brat przystawia się do mnie -On twierdzi, że on taki jest , że wszystkich kocha i przytula .Już w czasie naszego wesela zachowywał się w stosunku do mnie nieprzyzwoicie a to co powiedział pamiętam do dziś mimo, że byl wypity to uważam, że nie powinien mówic że ma na mnie ochotę !!? Teraz gdy męza nie ma w domu to on przychodzi co rusz do nas pod pretekstem odwiedzin bratanka a ja wiem że przychodzi z mojego powodu .Widzę , że mu się podobam i że ma na mnie ochotę :/ Niby dba o nas i mogę liczyć na niego ale wiem że zależy mu na tym bym mu uległa i została jego kochanką .Pogrążam sie coraz bardziej i nie wiem co robić ??

Gość Pe_eS
Następną razą włącz dyktafon w telefonie czy też zwykły, nagraj, wyślij mężowi.

Gość xxxxxxxxxxxx0xxxxxxxxxxxxxx
NIe wiesz co robić? Dobrze wiesz! Chcesz mu dać d**y!

Gość u jaaaaaa
porozmawiaj z tym bratem męża szczerze. Powiedz mu że kochasz męża i nie życzysz sobie takich słów i reakcji z jego strony... A pomysł z nagraniem dobry. Mąż musi ci uwierzyć. Nic was nie łączyło wcześniej ? czy brat męza nie ma na ciebie jakiegoś haka?

Gość anastazjaW
Tylko ze boję sie , że się zemści i powie, że go zachęcalam i prowokowałam

Gość Brat PIT
przespalem sie z siostra mojej zony... cos mi grozi? :classic_cool:

Gość gość
Oddaj mu się, będzie spokój.

Gość gość
Jestem facetem i nie żaden święty ani asexualny ale kategorycznie odradzam bo on to kiedyś wykożysta i bedzie cię miał w garści. I twoje małżeństwo legnie w gruzach. Jak chcesz zdradzić męża to nie z nim a najlepiej wogóle

Gość gość
a kobieta w polsce to niewolnica że musi dać doopy facetowi który tego chce ? :O jestes poy****a idiotką że nie potrafisz powiedzieć nie i jasno dobitnie powiesz, ja piertolę normalnie jak w islamie

Gość ja bym tak zrobiła
Prześpij się z bratem męża, co ci szkodzi?:classic_cool:

Gość MIERZOJ
jESTEŚ TYLKO K***WKA, MUSISZ DAĆ MU D**Y

Gość gość
to sie nie wymydla,a zobaczysz ,ktory lepszy w te klocki !

Gość little witch
a co ci szkodzi pojsc na uklad... sprawdz jaki jest w łozku jego brat, moze lepszy? ja bym sie skusiła przynajmniej na ten jeden numerek zeby zaspokoic swoją..hmm..ciekawość ;)

Gość gość
no to się dziewczyno zastanawiasz? alez ciemnogród w tej polsce. poki jeszcze ktos ma na Ciebie ochote to mu daj. korzystaj.

Gość little witch
wlasnie, zyje sie tylko raz, korzystaj z zycia :) niejedna nieatrakcyjna dziewczyna marzylaby o takim adoratorze ;)

Nie ulegaj jakiemuś debilowi, zwłaszcza że masz dziecko z mężem po co niszczyć wszystko dla jakiegoś frajera co nie potrafi uszanować rodziny własnego brata.

Gość gość
ale na tej kafeterii można się uśmiać...ludzie jesteście genialni z Waszymi radami......he he miłego dnia Wszystkim życzę:)

Gość anastazjaW
ja już mu dałam, a on się wciąż domaga

Gość bezkarna brunetka
ja tam bym sie nie zastanawiała czy to zrobić, tylko kiedy i ile cm w spdniach chowa jego brat :D nie intrygowało Cie zeby zobaczyc kto jest w sexie lepszy :D ?

Gość bezkarna brunetka
przespałam się ze wszystkimi braćmi rodzonymi i ciotecznymi oraz stryjeczny6mi męża i teraz tak mnie zakręciło , że nie wiem którego wybrać

Gość anastazjaW
Wiekszośc z was chyba nie rozumie definicji malżeństwa :( Co mnie niby obchodzi ile cm w spodniach mają obcy faceci !!? Brakuje mi seksu z mężem ale takiego świństwa bym nigdy nie zrobiła

Gość gość
Kafeteryjne hipokrytki,jakbyś sie przespała z bratem męża, i pytala co zrobić pisali by ze jestes d****a i nie zaslygujesz na niego,a jak tego nie zrobiłaś to radzą zrobić, kretynki.

Gość gość
Popieram powyższy post ludzie tacy są Jak masz dylemat to ci doradzą ale w większości tak żeby to oni mieli ubaw twoim kosztem. W im większe bagno wpadniesz tym ubaw lepszy

Gość gość
Ja bym sprobowala......wiedzialabym ktory lepszy i pozniej bym go straszyla...............musialby za to zaplacic,bo inaczej brat by mu morde poobijal .KOCHAM SEX ZE SZWAGREM :P

Gość gość
nęka mnie brat mojego męża który niedawno wyjechal do pracy za granicą. xxx Jeśli wyjechał, to nie nęka :P