Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecko ogląda poród swojej matki co sądzicie

Polecane posty

Gość gość
dla mnie to jest już chore :o sam poród bardzo w porządku, ale bez tego dziecka :o

Gość celina e
Ja sobie tego osobiscie nie wyobrazam. Takie rzeczy kojarza mi sie z popieprzonymi nawiedzonymi babami. Po co to malolatowi do zzczescia potrzebne to nie wiem

Gość gość
PO CO TO LUSTRO przed rodząca??? maskara jakaś

Gość gość
jeju przecież ten chłopiec ma z 3 latka, potem może mieć jakieś spaczenia w relacji z kobietami

Gość gość
słyszałam że w usa to jest bardzo modne teraz ale dla mnie to nie jest normalne, żeby uczestniczyć w porodzie trzeba być bardzo dojrzałym emocjonalnie, a co takie dziecko tam rozumie, widzi ze mama krzyczy, widzi krew.

Gość gość
Na szkole rodzenia mowili ze nie wpuszczaja nieletnich tylko osoby dorosle ci w usa sa nienormalni

Gość gość
dla mnie to jest nienormalne a nawet patologia

Gość gość
Paradoks, zboczenica w ciąży, rodzi a pomimo tego najwyraźniej niedopchana, skoro naraża małego dla własnej zboczonej przyjemności na jakieś późniejsze schizy :-O

Gość gość
Ostatnio ogladala program, w ktorym kobieta rodzila dziecko w domu. Miala wielki basen i rodzila w wodzie, bo obawiala sie o swoje krocze. Byla calkiem naga. w momencie, gdy wychodzila glowka, zawolali starszego syna (mial maks 10 lat) i polozna wreczyla mu lusterko, ktore wlozyl do wody i mial zobaczyc, jak glowka dziecka wychodzi. Masakra jak dla mnie.

Gość gość
Ja kiedys widziałam program gdzie były pokazane porody rodzinnie . Kobieta rodziła w wodzie a obok maź+3 dzieci i rodzice rodzącej .

ja uważam, że poród to cud i powinna w tym uczestniczyć cała rodzina, łącznie z dziećmi i dziadkami, a potem przy wszystkich powinien mąż dać cudowny orgazm w nagrodę dla tej wspaniałej bohaterki dnia, będzie to w końcu wtedy doskonalsza, bo matka, kobieta:) będzie tak rodzinnie, cudownie, jak lubicie;)

Gość hch
tragedia ja sobie nawet nie wyobrażam oglądać siebie ani żadnej innej kobiety, po prostu jest to obrzydliwe. Ale dziecko żeby patrzyło na cos takiego to jest chore.

Gość gość
co za masakra :o przecież dziecka nie płodzicie przy dzieciach to czemu rodzić? a kupe też robicie przy dziecku?