Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietaa pracujacaa

jak mam kogos poznac jak nie mam na to czasu

Polecane posty

Gość kobietaa pracujacaa

podnosze sobie kwalifikacje,pracuje,nie ma mnie w domu 14h dziennie.w niedziele padam ze zmeczenia.jak tylko skoncze szkolenia to zamierzam otworzyc swoja dzialanosc i znowu bedzie to samo:Ono ale przeciez nie pojde na 8h na kase do biedronki bo nie wyzyje tego.chyba mi tylko pozostaje jakis zwiazek bet zobowiazan.

Gość gość
przynamniej nie siedzisz w domu z dziecmi przy garach

Gość gość
jesteś nielogiczna,bez zobowiązań znajdziesz czas a na drugą opcję nie,więc jak w końcu,i przecież padasz w niedziele

Gość gość
tu jest dużo wolnych, pogadaj sobie:-)

Gość gość
ja nie siedzę przy garach nie mam dzieci pracuje 40tyg a i tak mi za mało czasu na to co chcę

Gość kobietaa pracujacaa
czasem jednak mam troche luzu.jednak na normalny zwiazek nie mam szans bo takie czasem to troche za malo by utrzymac glebsza relacje

Gość gość
czy ja wiem,niektóre zapracowne pary jakoś się trzymają,to chyba i tak lepsze niż nuda w związku i nie ma kiedy się kłócić:-) zostaje tylko czas na bardzo miłe rzeczy:-)

Gość kobietaa pracujacaa
poznalam niedawno faceta i kontakt nam sie urwal.on zreszta tez zapracowany.umarlo smiercia naturalna,mozna powiedziec

Gość gość
no tak przynajmniej sam początek powinien być mocny żeby nawiązać głęboką więż

Gość kobietaa pracujacaa
wlasnie:(

Gość gość
ale jak otworzysz firmę i się ogarniesz z tym to potem chyba będzie trochę czasu

Gość kobietaa pracujacaa
to potem mnie zaden facet nie zechce,bo niezaleznosc finansowa kobieta rowna sie z brakiem obiadkow na zawolanie:P

Gość gość
heheh. kolejna co się naczytała i naoglądała żydowskich rzygowin- jest "niezależna" i się "realizuje" w pracy. :D a na widok zakochanych par ściska ją w dołku i potem płacze po nocach. około 30ki, kiedy stanie się już "przechodzonym" towarem zostanie jej tylko kot i samotne wieczory topione w alkoholu. z NATURĄ nie wygracie -głupie cipska

Gość gość
spadaj idioto mam ukochanego chcę mieć swoją firmę żeby więcej odpoczywał

Gość gość
no pewnie,niech zapieprza na kasie w markecie,wtedy ja wszycy docenia.a przechodzony towar to chyba ty jestes albo cie tak juz od dziecinstwa traktowali.dla czlowiek nie jest towarem tylko czlowiekiem.

Gość gość
ja jestem facetem, mam swoja firme i na poczatku jest ciezko ale jak zaczniesz zatrudniacc ludzi i delegowac bedziesz miala wiecej czasu. Mi sie podobaja kobiety niezalezne, pozatym stac mnie na kucharke albo obiady w restauracji, po co moja przyszla ma gotowac albo ja, no chyba ze oboje chcemy. szkoda czasu na stanie za garami , zmywanie czy sprzatanie skoro ktos za pare zlotych moze to wykonac, moj czas zbyt drogi ze go tracic na takich rzeczy..

Gość kobietaa pracujacaa
facet z gory:)dzieki za slowa otuchy,no tak jak tylko sie rozkrece to pewnie bede miala wiecej czasu