Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ytrewq8282

Dawna praca straszna trauma

Polecane posty

Gość ytrewq8282

Kilka miesięcy temu rzuciłam pracę w sklepie. Był to sklep odzieżowy pewnej znanej wszystkim marki której wymieniać jednak nie będę. Miesiące, które tam spędziłam wspominam najgorzej w ciągu ostatnich kilku lat. Prawie nigdy nie było mnie w domu, byłam wykończona fizycznie ale co najgorsze strasznie męczyłam się tam psychicznie. Atmosfera okropna, kierowniczki nieprzyjemne. Jak już wspominałam nie pracuję tam, ale te wszystkie przykre sytuacje stamtąd wracają do mnie każdego dnia i wywołują ciągle tak samo silne emocje. Gdy wchodzę do galerii czuję się zupełnie tak, jak wtedy, gdy przychodziłam tam do pracy - boli mnie brzuch i mam ściśnięte gardło. Mimo, że idę na zakupy targają mną tylko negatywne emocje. Uważam, że to chore, miasto jest nieduże, jest tylko jedno takie centrum a gdzieś muszę robić zakupy... Jak to przerwać, jak zapomnieć o tych wszystkich przykrościach? Dzisiaj miałam zamiar się wybrać do tego sklepu bo jest tam coś, co chciałam kupić ale nie wiem czy się przemogę... Proszę o radę

Gość ytrewq8282
up

Gość gość
nie kupować.

Gość ytrewq8282
Mogę unikać tego sklepu, ale i tak utrudnia mi życie fakt, że dzień w dzień wspomnienia wracają a ja ciągle na nowo je przeżywam