Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MĄŻ MI POWIEDZIAŁ ŻE JEST BEZPŁODNY

Polecane posty

Gość gość

Czyli nie może mieć dzieci

Gość a ja sobie grabie
ciekawe ... niech da sperme na badanie :classic_cool:

Gość gość
ale wiedział o tym przed ślubem i zataił? czy teraz się dowiedział? robił badania, skąd w ogóle wie? a Ty chciałabyś mieć dzieci? zawsze zostaje adopcja, moja koleżanka wczoraj się dowiedziała, że jest bezpłodna podczas starania się o dziecko...

Gość miger
Po prostu porozmawiaj z nim o tym, idźcie razem na jakieś badania, może tymczasowa separacja? chociaż nie, bo jestem katolikiem

Gość Podeslij go do mnie
Właśnie szukam bezpłodnego partnera do dalszego zycia bo nie chce mieć dzieci a jak na razie kazdy facet chce dzieci.

Gość gość
Robił badania kilkakrotnie i za kazdym razem wychodzilo ze jest bezplodny a malzenstwem jestesmy trzy dni

Gość gość
no to podstawa do unieważnienia ślubu kościelnego i rozwodu - to że zataił to przed ślubem zatem do dzieła i układaj sobie życie na nowo - powodzenia:)

Gość gość
Chyba to nie problem ze facet nie moze miec dzieci, to dobra bedzie adopcja

Gość gość
Z tym da sie zyc

Gość gość
A ja dowiedziałam się, że mój ex mąż z którym się rozstałam, bo mnie zdradził, jest bezpłodny...wyniki przyszły jak złożyłam papiery rozwodowe. Minęły 3 lata a ja jestem w 7 tyg. ciąży z nowym lepszym mężem :) Dziękuję Bogu, że to co złe obróciło się w dobre. Adopcja to nie jest niestety to samo co bycie w ciąży i karmienie piersią, wierzę, że można kochać dzieciaka tak samo, ale pewnych rzeczy sie nie doświadczy...niestety (dla tych dzieci też).

Gość gość
projekt_ivf@o2.pl Do nowego projektu telewizyjnego poświęconego leczeniu niepłodności szukamy par lub osób, które od dłuższego czasu bezskutecznie starają się o dziecko. Projekt, o którym pisze jest filmem/serialem dokumentalnym. Szukamy osób/par, które zgodziłyby się współpracować z nami. Chcielibyśmy w rzetelny i sumienny sposób pokazać ludziom w Polsce, z jakimi problemami na co dzień borykają się ludzie starający się o dziecko. Przy naszym projekcie współpracujemy z kliniką, która zajmuje się leczeniem niepłodności. Z naszej strony zobowiązujemy się do sfinansowania osobom, które zdecydują się na współprace z nami, wszystkich wizyt lekarskich, wszystkich potrzebnych badań oraz gdy zajdzie taka potrzeba również sfinansowania zabiegu inseminacji, in vitro lub nawet adopcji komórki rozrodczej lub zarodka. Jeżeli byliby Państwo zainteresowani proszę o kontakt na adres: projekt_ivf@o2.pl Wszystkie rozmowy, które przeprowadzamy są poufne i objęte tajemnicą dziennikarską i oczywiście do niczego Państwa nie zobowiązują