Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do wczoirajszego teamatu o kurtkach z lidla

Polecane posty

Gość gość

widzialam ulotke i fajne te kurtki. i sa fajne komplety czapka szalik i rekawiczki. jade z rana z corka i jak beda fajne to napewno jej kupie. 45zł to nie duzo.

Gość hilotk
a gdzie mozna obejrzeć?

Gość gość
maz wzial ulotke ze sklepu. kurtki beda dopiero od 3 pazdziernika. ale na zdjeciu fajne.

Gość gość
to ja od wczorajszego tematu ;) ja wzielam ulotke w lidlu. Kurtki tez obejrze, zobacze jakie beda i pewnie tez kupie, a te zestawy tez widzialam, ale na zime szukam czapki z podszewka, a tamte nie wiem czy maja, zobaczy sie

Gość gość
Ja kupilam w zeszlym roku kurtke z lidla dla corki troche wieksza i byla super. Corka jest drobna wiec i w tym roku ja jeszcze zalozy. Kupilam jej tylko inne dodatki do niej

Gość gość
Ciuchy z lidla jak i pościel są z takich materiałów że słów brak. To tak jakby u Chińczyków kupować

Gość gość
Gowno prawda, ja mialam posciel z Lidla i uzywalam ja 2 lata prawie non stop, bo byla fajna, przytulna i wytrzymala. Pralam ja raz w tygodniu i nawet, gdy nie zdazyla wyschnac, to spalam pod gola koldra i nie zakladalam innej poscieli :P

Gość gość
ja kurtkę kupiłam w KIKu za 45 zł :)

Gość gość
a co to jest te KIKU?

Gość gość
Kik-taki sklep ze wszystkim :) z ubrań czasem coś fajnego się tam trafi. No i mają tam ubranka dla wcześniaków, najmniejsze jakie tam widziałam było w rozmiarze 40. Wiem-trochę nie na temat, ale może komuś się przyda ta informacja.

Gość gość
W Kicku to śmierdzi chińszczyzną

Gość gość
Ja kupiłam kurtke w Pepco, szalik oddalam swoj z zeszlego roku z Tally Weijl, a czapke kupilam w Reserved i dzieciak ubrany. Jeszcze tylko rekawiczki zostaly do dokupienia i buty.

Gość gość
KIK ma super jakość ale trzeba wiedzieć które rzeczy kupić, ja ponad wszystko cenię KIK! za to Pepco już niestety nie podobnie jak primark :/ w Lidlu kupowałam i kurtkę i buty i dla mnie są ok :)

Gość gość
Ja kupuję bieliznę w lidlu i to jedyna bielizna, którą mam na lata. Te wszystkie ich body wyszczuplające, getry, staniki itp są super jakości, nie rozwlekają się i spełniają swoją funkcję super :) Dzieci mają koszulki z lidla. Białe nie szarzeją, jak zwykła chińszczyzna, ładnie trzymają się mimo upływu czasu Zawsxe oglądam oferty na stronie lidla, bo jakoś gazetki do mnie nie docierają..

Gość gość
a od 5 beda torby wittchen za 250 zł,juz sie nie moge doczekac

Gość Lopis
Z tymi torbami wittchen,to jakas padaka. Nie kupie juz u nich zadnej torby, skoro pol polski bedzie paradowac z torebkami z lidla. Mam nadzieje, ze nie zrobia tego samego z butami.

Gość gość
nie ma jak polskie kompleksy,niedawno uslyszalam od kolegi ze nie będzie juz nosił butów Reebok bo były w Biedronce :/ co to kurna za różnica?

Gość gość
Ja w KIKu kupowałam w Niemczech. A w Polsce gdzie jest Kik?

Gość Lopis
Po prostu tak mam. Nie chce nosic rzeczy, ktore nosi cala ulica. Lubie wygladac inaczej. A najchetniej nosze rzeczy bez metek.

Gość gość
Bynajmniej z tego co ja wiem to Kick jest w CH M1 w Zabrzu, byłam raz w tym sklepie,wg mnie tam wszystko jest takie "chińskie", nie wiem jak ubranka, ale te zabawki masssakra :o. A jak cenowo stoją ubranka tam dla dzieci, czy jakościowo są dobre?

Gość gość
To ja gośc powyżej, pytam o ubranka, bo byłam w tym sklepie jeszcze wtedy zanim zaszłam w ciążę i nie przyglądałam się ubrankom :P. A teraz mam malutką córkę i ciekawa jestem opinii.

Gość gość
W Niemczech też nie wszystkie ubranka w Kiku były ok. Zawsze chodziłam i przebierałam, ale opłacało się nawet w przeliczeniu na nasze. Ostatni raz byłam w czerwcu i też córkę trochę obkupiłam przy okazji. Ubrania się nie spierają, nie tracą kształtu. Jak dla mnie ok.

Gość gość
Mieszkam w duzym mieście wojewódzkim. Na dzielnicy mam 2 lidle, i powiem wam masakra. Jakiś czas temu były kurtki a/la softshell cała dzielnia sie w nich buja od małego do babci, kilka dni temu tez były takie kurtki ale puchowe czarne świecące, kolejka pod lidlem z 40 osób przed otwarciem (widze z okna) i co? codziennie teraz widzę ludzi w tych kurtkach.masakra nie jestesmy chinolami żebysmy wszyscy chodzili na jednakowo! i pomimo, że te buty i kurtki bedą ładne, funkcyjne i tanie to nie kupię bo cała szkoła i całe przedszkole będzie w tych kolorach chodziło, nie dziekuję. wolę dołozyc kilk złotych i iśc chociażby do smyka, tchibo czy h&m

Gość gość
ja dzisiaj poszłam po ciśnieniomierz był za 45 zł od poniedziałku ...hmm obskoczyłam 3 lidle w okolicy i dałam sobie spokój kupując w tesco za 65 :p

Gość gość
a w smyku tchibo czy / zwlaszcza Hm to nie chdozi co drugi człek? wydaje mi sie że każda sieciówka to masówka a zwłąszcza popularne Hm