Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak to mozliwe ze kumpela miala noramlny okres w ciazy przez 4 m ciazy

Polecane posty

Gość gość
nie miała okres ale krwawienie w terminie miesiączki które się zdarzają

Gość praktyczna pani domu
Przez las idą Niedźwiedź i zajączek. Nagle spotykają złotą żabę która mówi: -jestem czarodziejską żabką i zwykle, kto mnie spotyka spełniam po dwa życzenia, a ponieważ wy oboje mnie zobaczyliście, spełnie po wasze 3 życzenia. Misiek wymawia pierwsze życzenie: - Chcę, by wszystkie Niedźwiedzie w tym lesie zamieniły się w niedźwiedzice! żabka machneła łapką i stało się. Zajączek poprosił żabę o kask. Po chwili miał już kask na głowie. Miś nieco zdziwił się życzeniem kolegi, i wymawia drugą prośbę: - Chcę, by wszystkie Niedźwiedzie z pobliskich lasów zamieniły się w niedźwiedzice. żabka machnęła płetwą. 2 życzenie zajączka: - chcę najszybszy motor na świecie! żabka spełniła prośbę zajączka i po chwili miał przed sobą wypasiony motor. Niedźwiedź wkurzony pyta: - Zając! Co ty robisz! zmarnowałeś dwa życzenia!!!! - Spoko miśku, wiem, co robię! Zając wsiadł na motor i zaczął rozgrzewać silnik. Niedźwiedź wymawia 3 życzenie: - Chcę by wszystkie Niedźwiedzie na świecie zamieniły się w Niedźwiedzice. Po spełnieniu prośby Misia, złota żabka pyta zajączka: - a jakie jest twoje ostatnie życzenie? na to zając, paląc gumę zawołał do żaby: - A JAAA CHCĘ, ŻEBY TEN MISIO BYŁ GEEEJEEEEM!

Gość gość
okres trwajacy 6 dni obfity , przez 4 miesiace ciazy regularny