Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 33 letnia stara panna ma jeszcze szanse na fajne życie lub związek

Polecane posty

Gość gość

Czy powinnam sobie odpuścic, zając pracą, hobby i czekac na cud ? Proszę o szczere opinie od osób, które znalazły kogoś po 30stce, ich zycie w jakis sposob sie zmieniło na lepsze... Miałam wiele marzeń, mialam szanse na związek z fajnym facetem ale było minelo. Bylam powsciągliwa, balam się stalego związku, balam sie skonczyc na gleboką wode (tu akurat chodzi o prace, kariere)...zawsze stałam z tylu, wiecznie zamknięta w sobie i nieśmiala. Zostałam z reką w nocniku, posada biurwy w urzędzie, płaca przecietna, nie ma jak się wykazać bo niby jak/ same papierki, wszystko uporządkowane, ta rutyna, nuda :(

Gość gość
Miałam dwóch chłopaków, jednego w wieku 17 lat (on21) ale to nie był nawet związek, byłam naiwna a on mnie wykorzystywał i spotykał się z innymi :( Drugi gdy mialam 22lataa, bylismy ze soba niecale 2 lata ale zerwalismy, przeze mnie, bałam się zaangażowac, nie wiedziałam czy go kocham na 100%, czy chce z nim życ :(

Gość gość
Boze drogi. 33 lata i stara panna to chyba tylko w Polsce mozliwe :O Kochana, dam Ci taka rade. Poucz sie jezykow, koniecznie angielskiego moze niemieckiego troche i rozejrzyj sie po swiecie bo poza Polska to w tym wieku ludzie dopiero ZACZYNAJA rozgladac sie wspoltowarzyszem zycia. Wieszosc malzenstw zawieranych jest dopiero w wieku 30plus. Teraz powiem Ci o mnie. Bylam mezatka dwa razy, raz za wczesnie wyszlam za maz bo w wieku 26 lat i naprawde niepotrzebnie :O bo w tym wieku to trzeba bylo podrozowac, ksztalcic sie i bawic. No, ale ok. W wieku 32 lat rozwiodlam sie. W wieku 34 wyszlam znowu za ma za faceta z innego kraju. Zmineilam srodowisko, sposob zycia itd. W wieku 42 lat po prostu odkochalam sie i wzielam rozwod :) ZNOWU! Myslalam, ze na tym poprzestam. No tyle, ze teraz jestem w swietnym zwiazku i tak z perspektywy czasu uwazam, ze powinnam byla wlasnie na tego poczekac :-D bo jest perfekt (a zawsze myslalam ze idealy nie istnieja). Radze Ci rozejszec sie troche poza naszym pieknym krajem :)

Gość gość
17 lat na seks to troche za wczesnie. Umknie mi to gdzieś :P bo mam bardzo tradycyjne poglady. Słuchaj jestes na pewno fajna, milo dziewczyna. Jestes poprostu najlepsza ---> tina turner 0 the best. to piosenka o tobie. Wyluzuj, jest tylu chlopa co by cie chcialo :) szukaj, nie podawaj sie. tylko uwazaj bo wiek 30+ to zonaci, kretacze, klamcy. ale nie trac zapalu

Gość gość
chryste, strzelilam byka: rozejrzec mialo byc :O

Gość gość
Odezwala sie ta co szuka za granica. Polki sa beznadziejne. Szukaja wygodnego zycia, a po 5 latach wracaja z wloszech czy turcji bez dzieci i placza. czy tam z niemiec. smiechu warte. a kobieta co zmienia facetow w wieku 40 lat to dno. jak ktos moze sie znudzic od tak? rozumiem powody, inne charaktery. pewnie nastepny tez sie znudzi.

Gość gość
Radze Ci rozejszec sie troche poza naszym pieknym krajem --> ;d czyli twoja mama powinna szukac za granica taty ;d tatus patyka dal, patriotki . pewnie 42 nie masz dzieci

Gość gość
Wszedzie zyja mili ludzie :-D W Polsce natomiast spoleczenstwo jest bardzo ograniczone wiec uwaza, ze 30 letnia kobieta to juz za stara na malzenstwo cz ymilos. A 40-latka to najelpiej zeby sie do trumny szykowala :-D Radze rozejrzec w miesjscach gdzie tak nie jest a jest ich calkiem sporo. I ludzie sa super a faceci umieja w domu wszytko sami zrobic.