Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy doskonala to za malo

Polecane posty

Gość gość

czy zdarzylo sie wam kiedys, czy to wgl mozliwe, ze mezczyzna spotykajac kobiete, ktora uwaza za wyjatkowa, inteligentna, bardzo atrakcyjna, genialna itd. nie zrobi wszystkiego zeby sie z nia ozenic? wgl. zeby byc z nia? zaznaczam, ze chodzi o mezczyzne, ktory juz chcialby miec stala partnerke, zaloyc rodzine.

Gość gość
wyobrazcie sobie taka sytuacjie i prosze napiszcie co o tym myslicie

Gość misiek787878
a może on nie chce takiej idealnej...

Gość gość
nie chcialbys takiej wymarzonej?

Gość misiek787878
sam nie jestem ideałem,więc chyba bym nie chciał.Niestety moja żona jest idealna i mam jej dosyć....

Gość gość
dlaczego masz jej dosc? idealem nikt nie jest, ale mozna byc tak postrzeganym, bo ta druga osoba przeciez nie ma wgladu do wszystkiego.

Gość misiek787878
ale ona często mówi,że jest idealną żoną......poza tym wszystko robi idealnie,sprząta,gotuje....

Gość gość
to zle? wolalbys dostac przepalony kotlet?

Gość gość
ja nie jestem. prosze tylko o odpowiedzi na pytanie w temacie. poznajesz doskonala kobiete - twoj ideal. czy zrobisz wszystko, zeby z nia byc?

Gość joaneska
każdy człowiek jest w jakimś stopniu "ułomny" więc przystępniejsi do zycia wydają nam się ludzie zwykli, którzy pomimo swoich licznych zalet mają niedoskonałości. czujemy się wtedy swobodniej, czujemy, że i my mamy przyzwolenie na wady. ideały przerażają, a ponadto często są zarozumiałe...

Gość gość
dlaczego?

Gość joaneska
ciekawi mi czy to Ty jesteś tym ideałem autorko?

Gość gość
nie jestem. w tej sytuacji mozemy przyjac, ze ten 'ideal' jest na pewno lubiany przez faceta, przyjaznia sie. ona po prostu wydaje sie byc spelnieniem jego marzen, idealna kobieta dla niego.

Gość joaneska
no a czemu o to pytasz?

Gość joaneska
to Ty, a chcesz uniknąć posądzenia o próżnoś i zaruzmialstwo. Nie nam to sądzić koleżanko. Generalnie ciężkopowiedzieć cokolwiek nie znając szczegółów, nie wiem co ten człowiek myśli. Może ideał go nie pociąga fizycznie, może widzi rysę tak dużą, która przekreśla cały ideał, a może boi się, że jest za malo idealny dla ideału i nie ma szans, może zauroczony jest kims innym, może nie chce się wiązać... milion możliwości i może wszystkie błędne.

Gość gość
To pewnie nie ona tylko jakaś znajoma jej faceta :P

Gość gość
zauroczony kims innym - to wydaje mi sie najbardziej prawdopodobne. nie rozumiem, jak mozna byc zauroczonym kims innym majac przed nosem swoj ideal? w tym temacie chodzilo mi o to, zeby dowiedziec sie, czy taka sytuacja jest wgl mozliwa.

Gość gość
joaneska - licze, ze mi odpowiesz, jak mozna byc zauroczonym kims innym majac przed nosem swoj ideal? widze, ze piszesz sensownie, dlatego moze zrozumiem twoje wyjasnienie. w tej sytuacji chodzi o mnie, jednak nie zaglebiajmy sie w temat, bo musialabym wszystko opisac, a to bardzo duzo szczegolow...

Gość gość
ktoś może być idealny ale wybór padnie na tę osobę która bardziej nas kręci ,nie ma takiej opcji że ktoś nie wybierze osoby na której punkcie oszalał prawda? można ocenić że ktoś jest idealny ale miłość to jednak nie jest

Gość gość
poza tym:-) wyjątkowa osoba nigdy nie powie o sobie że jest idealna i doskonała tak powie tylko głupiec