Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tulipanj

niewiem czy poronienie czy okres

Polecane posty

Gość tulipanj

Zacznę od tego że bardzo chciałabym abyście mi w jakiś sposób pomogły i będę bardzo wdzięczna za każdy pomocny mi komentarz. Dzisiaj w 34 dni cyklu wydawało mi się iż dostałam spozniony okres,zwykle jednak dostaje okres między 29/31 dniem cyklu. Był to to więc okres spozniony na dodatek bardzo bolesny. Tak więc w środku nocy obudziły mnie bóle podbrzusza,jednak byłam tak senna że nie zdołałam iść po tabletkę przeciwbólową i o dziwo zasnęłam!po ok 2 godzinach obudził mnie znów straszny ból i jakoś wstałam na nogi a wtedy fach! wielka fala krwi!na podłogę i spodnie całe do prania,zdziwiło mnie to gdyż normalnie mój pierwszy dzień okresu raczej tak można by powiedzieć powoli się "rozkręca" i krwawienie raczej jest słabsze.Ból brzucha jaki od wielu cykli go nie było,ale wiadomo zagłuszyłam go tabletkami.W ciągu dnia krwawienie mogłabym opisać na raczej takie normalne z przewagą bardziej obfitego niż zwykle(hmm ale wydaje mi się iż ta krew była jakaś taka rzadsza niż zwykle?niewiem).Cały dzień jestem na tabletkach przeciwbólowych.Wieczorem poszłam do wanny się umyć i wtedy patrzę....prócz rzadkiej krwi wyleciało coś dziwnego na wannę...z daleka od razu skojarzyło mi się z zarodkiem jaki widziłam na internecie.A więc ono...jest ciemnoczerwone całe,bardzo malutkie,u góry ma taką jakby okrągłą główkę a na dole taki dość długi jaśniejszy "ogonek"patrze sie z bliska i przyglądam na to i nie mam pojęcia co to jest!nigdy nie widziłam czegoś takiego! ale z drugiej strony pomyślałam że może to być jakaś część skrzepu(łożyska) który wydala się wraz z krwią,jest on taki trochę gęstszy i miewam go standardowo przy okresie.Boże co to jest skrzep czy zarodek?razem z tym ogonkiem ma to ok1cm,może moja chora wyobraznia i pisze tu głupoty!!! możę to zwykły skrzep!!! nadmieniam że z mężem staramy się o bobaska, robiłam test 2 dni temu i wyszedł negatywny......Jestem sama w domu i już płakałam sobie...... Boże...........Pomóżcie, napiszcie coś, cokolwiek... proszę.....

Gość gość
Idz do gina

Gość gość
chyba trochę za szybko, żeby widać już było uformowany płód, w 4 tyg. zarodek ma dopiero kilka milimetrów i jest zwykłym zlepkiem komórek. Który ewentualnie mógłby to być u ciebie tydzień?