Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basia2345

Powiedzieć kuzynce o przeszłości jej narzeczonego

Polecane posty

Gość Basia2345

Moja kuzynka przyszła ze swoim narzeczonym na imprezę rodzinną. Pierwszy raz go widziałam rodzina widziała go wiele razy ale ja pierwszy raz. 28 lat, przystojny prawnik i to mega przystojny, gajerek najlepszej klasy i kroju, pojechali pod restauracjię nowym mercedesem super fajnie. No ale coś za kolorowo mi się wydawało i zajrzałam w jego przeszłość. Raz prawie miał ślub- nie doszło do niego. Ma za sobą kupe romansów i trzy związki najdłuższy rok. Jestem ciekawa czy ona o tym wiem. Jak myślicie powiedzieć jej to co.odkryłam ?

Gość gość
pilnuj swojej doopy by tam nikt nie zajrzal :o

Gość gość
Moja kumpela ma faceta, z którym ma dziecko. Raz się rozeszli na 2 lata, bo on znalazł sobie inną z dzieckiem i ich zostawił. Teraz znów są razem. Nigdy nie chciała słuchać, jak każdy jej mówił, że facet ją w rogi wali, że buja się z innymi panienkami będąc z nią. Później ta sytuacja wyszła z inna laską, to trochę na oczy przejrzała, ale na krótko. On mimo że z nią jest, to przy byle sposobności wyrywa panienki. W zeszłym roku walnął ją w rogi na kawalerskim. Później byliśmy wszyscy na weselu wspólnych znajomych, to przylazł za mną do łazienki w knajpie, podszedł jak poprawiałam makijaż, przycisnął się do mnie i próbował całować :O Warknęłam na niego, żeby się odpieprzył i na drugi dzień mężowi powiedziałam. Ale jej nie mówiłam, bo jest tak w niego zapatrzona, że by nie uwierzyła pewnie. Morał z tego taki - nie wpieprzaj się, bo będziesz najgorsza.

Gość Basia2345
O chyba teraz jest jej wierny. Są ze sobą 2 lata i w lipcu 2014 na być ślub.

Gość Omoomomom
Przecież zakładałaś wczoraj taki temat? Dostałaś ponad 60 odpowiedzi, a może i więcej, o ile sie nie myle, że masz nie wtrącać, psychiczna jakaś jesteś?

Gość Basia2345
Tam mnie tylko oprazali. A tu czekam na konkretną odpowiedź.

Gość gość
kobiety kochają takich co skaczą z kwiatka na kwiatek więc będzie miał plusy u niej!

Gość gość
No ale odpowiedź żeby się nie wpieprzać, nie jest konkretna? Dziwisz się, że cię obrażali, jak zdajesz się być tępa okrutnie :O Ogólnie to zazdrościsz kuzynce, że tak się jej trafiło i dlatego próbujesz mącić.

Gość gość
Ona też by chciała takiego co już w niejednej zamoczył :/

Gość Powiedziec chlopakowi
To ja Ci teraz odpowiem, NIE WPIEPRZAJ SIE, nie masz swojego życia? Widać, że jesteś zazdrosna. Tamte wypowiedzi do Ciebie nie docierają?

Gość gość
Ona też by chciała takiego co już w niejednej zamoczył :/ xxx juz wsiarz koniotrzep wylazl spod maminej spodniczki

Gość gość
Bo ona czeka na taką odpowiedź, która ją zadowoli, czyli "tak powiedz jej, zniszcz jej związek aby nie miała lepiej od ciebie" :O I tak będzie męczyc ten temat aż dostanie co chce...

Gość XPDominusPX
cóż zrobić taka jest babska natura, aby wychować swoje dziateczki, wybaczy mężusiowi wszystko, tak głupio Pan Buczek to urządził, byśmy mieli wesoło. Powiedz jej , to stracisz kuzynkę, a z drugiej strony, po cholerę zaglądałaś w jego przeszłość, udzieliło się wariactwo Macierewicz i prezesa Kaczyńskiego????????

Gość gość
Zazdrosna jestes i tyle. Pocieszę Cie.Ciebie taki zaradnych przystojniak by nie chial. Za brzyda jestes.

Gość gość
Niby o co mam być zazdrosna

Gość gość
Popieram powyzej . Powiesz to ja stracisz , a ona i tak za niegio wyjdzie . Dziwne ,ze po poznaniu jej narzeczonego zaczelas grzebac w jego przeszlosci .Co cie to obchodzi , to twoja kuzynka powinna tam grzebac nie ty. Czyzbys sie nim zainteresowala , bo przystojny , wyksztalcony i spodobal ci sie a moze faktycznie zazdroscisz?? Jak powiesz to kuznynka sie od ciebie odwroci , sluchac cie nie bedzie i tak za niego wyjdzie czy tego chcesz czy nie.

Gość XPDominusPX
to przeczytaj pierwszy wpis

Gość gość
Haha , o ,,prawie slubie ,, na pewno wie , o dlugich zwiazkach tez . O tych romansach nie musial wspominac , ale to jego sprawa co robil w przerwach . Jestes zazdrosna i tyle. Ciekawe gdzie zajrzalas w jego przeszlosc, czyzbys w gwiazdach przeczytala ? :-D Durna kafe i durne prowokacje :-D I tak wiekszosc wie ,ze kafeteria to mega sciema , zmyslane temate i podbijane stare kotlety . Niektorym nawet sie nie chce wymyslec cos nowego , tylko wrzucaja tematy sprzed 3 lat jak np. ,,Jestem zonaty , kocham inna ,,. KAFE-SCIEMAAAAAAA!!!!!

Gość gość
Janinę jestem zazdrosna. To zwykły k****arz. Pierwszy facet który mnie zgasil. Takim tekstem mi planol. Pewny siebie prawnik. On nawet na prawnika nie pasuje.

Gość Basia2345
Wyzej to ja.

Gość gość
To powiedz to co wiesz innej kuzynce , jej siostrze czy bratu , matce lub ciotce i niech one same cos zrobia z ta wiedza . Sama sie nie wtracaj , bo na nic ci sie to zda. Poza tym twoj pierwszy komentarz sam mowi za siebie . Same ochy i achy na jego temat z niezbyt milym zakonczeniem .Czuc zazdrosc z twojej strony , ze mega przystojny ,ze bogaty , nowy mercedes, garnitury na miare . Sorry , ale jak dla mnie to to ,ze prawie mial miec slub i trzy dlugie zwiazki to nie jest jakies przewinienie . Tak mu sie w zyciu ukladalo .

Gość gość
Czym cie zgasil ? Co ci powiedzial ?

Gość Powiedziec chlopakowi
Ona zakłada już po raz 3 temat, lecz się kobieto. Ty jesteś chora psychicznie, nie masz życia? Tak bardzo zazdrościsz kuzynce? Chciałam wkleić linki do po przednich tematów, ale nie chce żeby zostały uznane za spam, przecież ona powinna się leczyć.

Gość Basia2345
No on jako pierwszy facet mnie zgasil. I to tak ze nie wiedzialam vo powiedziec. Ale co ja mam zazdroscic?

Gość gość
Jako pierwszy zgasil i zaintrygowal co ? Co co powiedzial ?

Gość Basia2345
On na prawnika nie pasuje. Pewny sobie, zawsze musi postawić na swoim, z przeszłością, wszystkich gasi. A do tego te jego spojrzenie ciemne oczy takie zadowolone z siebie

Gość gość
zazdrośnica też chciała by ruchacza z kasą :P

Gość gość
Baska poyebalo ci sie w glowce . Odpier. sie od swojej kuzynki .

Gość Basia2345
Hehe z klasą...on klasy nie ma.