Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papakaoamaoakakakk

Dlaczego baby na kafe wylewaja jad na zwiazki młodych dziewczyn z duzo starszymi

Polecane posty

Gość papakaoamaoakakakk

facetami ? oto możliwe powody 1) Mają nieprzyjemne doświadczenia z takimi związkami 2)Zazdroszczą mężczyzną ze pomimo wieku mogą przeżyć druga młodość u boku młodszej bo biologia ich nie ogranicza 3) Plują jadem dla samego plucia,powód nie jest ważny, jest to wylewanie jadu dla wylądowania swoich frustracji.

Gość gość
Baby z kafe pluja jadem na wszystko, wiec mysle ze zwyczajnie pluja dla samego plucia, sfrustrowane stare krowy ;) sa jak te baby co caly dzien w oknach siedza, a potwm obgaduja cale osiedle, bo wlasnego zycia nie maja ;)

Gość gość
1 nie jestem jakąś "babą", mam pod 30stkę. Byłam w takim związku

Gość gość
a jaaa ma w d***e same musza k********y mlodociane przezyc na wlasnej d***e odczuc zatem niech sie pruja z dziadami :) a prosze bardzo

Gość gość
4) bo sa madrzejsze i nie rozumia dlaczego mloda dziewczyna marnuje sie ze starym prykiem. to jak sypianie z wlasnym ojcem... fuuujjjjjj!!!!

Gość sakldjklasjdkljd
bo zapewne przelecial je malolat zrobil dziecko i teraz bieduja a ja mam 20 lat facet 35 dzieciatko mamy wspanialy dom i niczego nam nie brakuje a przede wszystkim milosci!!!

Ja tam uważam że facet w związku powinien być starszy :) ale nie z odzysku...też nie popierałabym związku mojego faceta z 17-nastką za 20 lat skoro jest już moim mężem :p A ogólnie do cudzych związków nic nie mam, o ile nie odbywają się na cudzej krzywdzie

gosciu z 10.26 Dlaczego odnoszę wrażenie ze opisała/e/eś siebie? "stare krowy",'baby co w oknach siedzą" Naprawdę uważasz że ktoś da się nabrać że takiego słownictwa używa człowiek szczęśliwy i spełniony jakim ty niby jesteś.Wolne żarty. Niech każdy robi co chce,jeśli kobiecie odpowiada fakt iż sypia z lowerem w wieku swojego ojca-jej sprawa:classic_cool:

Gość gość
rodzice go nie akceptowali, na imprezę z nim wyjść nie, bo jemu już się nie chce, bo on już imprezował, z moimi znajomymi nie miał o czym rozmawiać - ja z jego też nie, bo co ja wiem np. o wychowywaniu nastolatków.