Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poseł Godson chce żeby rodziły się dzieci chore na dałna

Polecane posty

Gość gość

i żeby nie można było usuwać ciąży z dałnem, bo on nie widzi dałnów i bardzo nad tym ubolewa, że te dzieci są usuwane :O Lubiłam gościa ale teraz nie wiem co myśleć :O czyli co, miałabym urodzić dałna i się potem z nim męczyć całe życie? :O

Gość on sam ma dałna
albo jakieś inne upośledzenie, polecam wszystkim kobietom podesłać mu swoje dzieci z downem

Ja tam ta nikomu nic nie nakazuję ale wypadałoby więcej taktu wykazać w swojej wypowiedzi... Bo przecież może czytają to rodzice takich dzieci dla których są one wszystkim.

Gość mraauuu
tak.. tylko to nie posel godson bedzie zajmowal sie takim dzieckiem, wychowywal je. powinni o tym decydowac rodzice. ale tez bez przesady.. zespol downa to nie jest taki najgorszy, jest masa gorszych rzeczy od tego..

Gość XPDominusPX
poseł Godson jest pastorem i musi gadać takie bzdety, bo ta religia tak ma. Ponadto, down występuje u dzieci urodzonych w latach przejściowych, gdy rodzice są już dość dobrze posunięci przez czas, 1 na 11 narodzin, i przy dobrych układach mogą wychowywać powiedzmy do 20 lat dziecka. A potem te dzieci mają piekło na ziemi, w jakimś przytułki, nafaszerowane psychotropami , w postaci warzywa dożywają swoich dni, niestety, taka jest realna prawda, której pro life nie chce przyjąć do wiadomości

Gość gość
A co to jest dołn;)

Owszem,poseł jest bardzo religijny wiec to zrozumiałe ze ma takie a nie inne poglądy Autor jednak mógł tak sformułować swoje myśli by nikogo nie raniły i nie obrażały bo mamy falstart.