Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAKI WG WAS MAM ZAWÓD

Polecane posty

Gość gość

prosze powiedzcie mi co mowic jak ktos pyta jaki mam zawod

Gość gość
UKONCZYLAM STUDIA NAUKI O RODZINIE MAM DYPLOM TECHNIKA EKONOMISTY po liceum ekonomicznym i dyplom TECHNIKA TURYSTYKI po szkole policalnej.. wiec kim jestem z zawodu tak naprawde? czy technik sie nie liczy ?tylko studia sie licza?

Gość maszracje
a jaki masz ?

Gość maszracje
CZyli ekonomista turystyki rodzinnej ;)

po cholere skakałaś tak bo kierunkach?? trzeba było isc robic po kolei w danym zawodzie a teraz masz 3 g****ane zawody, zamiast jednego dobrego

Gość gość
no wlasnie szukam pracy i jak ktos mnie pyta kim jestem z wyksztalcenia czy zawodu to nie wiem co mowic bo jeszcze nie pracuje w zadnym

Gość gość
ona nie ma studiow ma technika tytuly dwa wiec niepotrzebnie to robila bo technik nic nie daje przeciez.. studia ma tylko jedne i humanistyczne

Gość gość
a po to skakalam ze liceum wybralam zle bo za kolezankami poszlam wiec nie mialam wplywu na to. a technik turystyki mi sie jakos podobal potem i studia na wydziale psychologi i nauk o rodzinie tez wybralam z racji zainteresowan i faktycznie nie mam teraz zadnego zawodu

ja ci powiem tak, nawet jak będziesz miała profesora a osoba która będzie z tobą przeprowadzała rozmowe kwalifikacyjną uzna ze jesteś glupkowata i nie dasz sobie rady to możesz sobie wyksztalcenie w tylek wsadzić bo i tak cie nie przyjmą

Gość gość
ja mam podobnie, że nie wiem jak mówić kim jestem z zawodu ;) tylko jestem w lepszej sytuacji bo mam 3 dyplomy ze studiów więc faktyczne zawody (nie wiem który wymieniać jak ktoś pyta) a Ty w sumie chyba nie masz co mówić - technik ekonomista? z tego wszystkiego chyba najrozsądniej brzmi, bo te studia to na nic...

Gość gość
studia masz swietne ja skonczylam i prace mam wszedzie. w poradniach rodzinnych mnie chcieli i w szkolach i w domach dziecka ale pracuje w osrodku uzaleznien