Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tarot zawodowo zadaj pytanie

Polecane posty

Gość gość

bogini_losu nick na allegro

Gość liwiaaaa
co dalej w zyciu osobistym ? dom rodzina pieniadze po skrocie

Gość gość
a co nalezy podac wraz z zadawanym pytaniem?

Gość gość
co za bzdury, tarot niebezpieczny, hahaa

Gość liwiaaaa
jakby co to ja czekam :)

Gość gość
Tarot jest niebezpieczny, niezależnie od intencji, z jakimi do niego podchodzimy. Niezależnie od motywów koniec zawsze jest tragiczny świadectwo wiedzmyhttp://gloria.tv/?media=501738 na stronie antytarot jest wywiad z suliga janem znawca tarota Jan W. Suligastwierdził w jednym z wywiadów: „Jakiś czas temu wyrzuci¬łem tarota przez okno, przestałem się nim zajmować”. Według Suligi, tarot „działa jak maszynka, określa to, co się przytrafi, co musi być, i pogłębia w ten sposób sferę zniewolenia człowieka". Jest on bowiem „narzędziem magicznym". Stąd też, „kto zajmuje się tarotem, stawia karty, próbuje je odczytywać, wróży - wkracza w sferę magiczną". Jeśli ktoś traktuje tarota jako rozrywkę czy zabawę, to zdaniem Suligi stawia się w pozycji osoby, która kupuje sobie karabin i naboje, by pójść do lasu i strzelać dla zabawy z nadzieją, że może nikogo nie zrani i nie trafi. „W przypadku tarota ofiarą będzie strzelający. Tarotem, tak jak bronią, nie powinno się bawić Możemy oczywiście stwierdzić, że magii nie ma, że to zabobon lub bajka. Ale ja wiem, że magia po prostu jest, istnieje

Gość gość
Ja kiedyś miałam karty tarota, małych rozmiarów, kupiłam jako dodatek do gazety dla nastolatek. Trochę nimi wróżyłam, w drobnych sprawach. Pewnego razu chciałam znowu sobie powróżyć, ale nie mogłam ich znaleźć i wtedy mama powiedziała mi, że je wyrzuciła. Było to 7 lat temu. Nie wiem, czy możliwe jest, by mogło coś się przez to stać? Bo teraz się boję.

Gość gość
mama cie uratował przed cierpieniem bo wyrzuciła tarota

Gość gość
To znaczy, że przez wyrzucenie tarota nie grozi niebezpieczeństwem? To dobrze. Nie wróżę już i więcej nie zamierzam tego robić.

Gość gość
musisz to wyznać na spowiedzi w ten sposób zamkniesz furtkę dla demonów bo każde zło jakie zrobisz to jest to zaproszeniem dla demonów Jezus nie na darmo stworzył sakrament spowiedzi gloria polo opisała spowiedź jako uwalnianie sie z mocy złego

Gość Syla922
Tarot jest darmowy?

Gość gość
Już się z tego wyspowiadałam.

Gość gość
ja po wyrzuceniu tarota miałem myśli samobójcze i bluźniercze przewaznie wyzwiska w kierunku boga jezusa i maryji ale po egzorcyzmach mi przeszło bo to nie były moje myśli ale demonów i jak czuje ze to nie moje mysli to odmawiam OTO KRZYŻ NASZEGO PANA UCIEKAJCIE, NIEPRZYJACIELSKIE MOCE ZWYCIĘŻYŁ LEW Z POKOLENIA JUDY, POTOMEK DAWIDA

Gość gość
a to wyżej było Breve świętego Antoniego padewskiego albo W IMIĘ TRÓJCY PRZENAJŚWIĘTSZEJ OJCA, SYNA I DUCHA SWIĘTEGO, ODEJDŹ, SZATANIE! POPRZEZ ZASŁUGI DROGOCENNEJ KRWI JEZUSA, ZA WSTAWIENNICTWEM NIEPOKALANEGO SERCA MARYI, ŚWIĘTEGO JÓZEFA I WSZYSTKICH ŚWIĘTYCH ŚWIĘTEGO MICHAŁA I WSZYSTKICH ANIOŁÓW! MODLITWA ZAMYKAJACA DRZWI NIECZYSTYM DUCHOM DO NASZEGO CIAŁA. Opieczętowujemy je zawsze Najdroższą Krwią Jezusa. Należy często głośno mówić: Zanurzam się w najdroższej Krwi naszego Pana Jezusa Chrystusa. Krwią Jezusa pieczętuję wszystkie miejsca w moim ciele, poprzez które duchy nieczyste weszły, lub starają się to uczynić. Niech spłynie na mnie, Panie, Twoja najdroższa Krew, niech oczyści mnie z całego zła i z każdego śladu grzechu. Amen.

Gość gość
Mam myśli przeciwko Bogu, Matce Boskiej, ale choruję na nerwicę. I one zaczęły się niecałe 7 lat po wyrzuceniu tarota. Nerwicę miałam już wcześniej.

Gość gość
ale o co chodzi z tym zanurzaniem sie w krwi jezusa ? jak mozna pieczetowac krwia na swoim ciele? i dlaczego ma splywac krew jezusa ludzie gdyby jezus zyl czy chcialby aby te modlitwy brzmialy tak krwawooo?? przeciez jak sie to czyta to gorsze jak horror

Gość gość
Bóg kocha ludzi i jak będziecie sie modlić sercem to moze poczujecie jego miłość jak ja poczułem tego stanu nie da sie opisać ale przewysza wszystkie doznania czy po extazie czy lsd i nic dziwnego ze ludzi kturzy przeżyli śmierć kliniczna maja wyzuty do ludzi ze ich uratowali

Gość Gieroy
jprdl sami nawiedzeni

Gość gość
mozna ciagnac rady dobrego pasterza jest to zbiur egzorcyzmów