Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bol na poczatku ciazy

Polecane posty

Gość gość

Pare dni temu dowiedzialam sie ze zostane mama jest to okolo 5 tydzien . Chcialabym wiedziec czy znacie jakies sposoby na bole brzucha ? Te bole ktore towarzysza kobieta w ciazy czesto porownywalne do bolow miesiaczkowych .Bylam u lekarza przepisal mi leki jednak nie pomagaja mi one w nocy wrecz placze z bolu wiem ze to normalne a moje cialo jak i ja nie przyzwyczailo sie do tego rodzaju bolu ale musi istniec cos co zalagodzi ten bol..

Gość gość
Bardzo silne bóle nie są normalne! Nalezy zrobić usg

Gość gość
DOKŁADNIE, silne bóle, które doprowadzają cię do płaczu NIE SĄ w ciązy normalne :o Możesz brać nospę i magnez, mnie na bóle brzucha pomagało. Ale one były delikatne bardzo.

Gość gość
nie sadze ze sa to bardzo silne bole mysle ze moje cialo nie ejst przyzwyczajone do jakiegokolwiek bolu ktory moze trwac wiecej niz 1 dzien.. poza tym jutro sie wybieram do ginekologa..

Gość gość
Uwierz doświadczonym kobietom - ból (silny!) nie jest normalny! Mozna odczuwać dyskomfort bólowy ale nie tak, żeby wyć z bólu. Tak czasami jest gdy niestety jest początek poronienia lub ciąża pozamaciczna.