Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pisałam ze studentem medycyny na czacie

Polecane posty

Gość gość

powiedział że jest na 5-tym roku na uniwesytecie i pózniej nagle zaczął mówić że wszystkie prywatne uczelnie produkują naukowców co nic nie umieją zaznaczam że sam napisał wcześniej w ogóle razem ''wogóle'' :D i zrobił jeszcze kilka innych błędów a jak mu o tym powiedziałam to powiedział że zna dobrze gramatyke i interpunkcje i nie ma problemów hahahaha to takie przesłanie dla osób którzy studiują na uniwerkach i uważają sie za lepszych :D 🖐️

Gość gość
tez kiedys z takim pisalam ! normlanie identyczny ! a mial na imie Michał?

Gość gość
nie, Marcin :D a chciałam wspomnieć że nie pierwszy raz takie coś widze i moje zdanie jest takie że i tu sie znajdą tumany i tu

Gość gość
ale Ci z uniwerków uważają sie za lepszych w doope a pózniej ''wogóle'', ''puzniej ''

Gość gość
zresztą wiesz, mogł podac inne imie :)

Gość gość
i co? zrobil ci przeglad medyczny ?

Gość gość
no ale ty autorko interpunkcji w ogóle nie znasz... może jakaś kropka albo przecinki? zwłaszcza przecinki przed "że"

Gość oiuoiuoi
a co ma medycyna do ortografii?? Sama jestem po humanie, i mi sie zdarzy zrobic bład, dowartosciuj sie nieco

Gość gość
szybko pisałam i ominełam interpunkcje :)

Gość gość
dziwne tylko, że "Ł" potrafisz napisać i masz tyle czasu by użyć "alta" ale "Ę" w słowie "ominełam" to już faktycznie ominęłaś...

Gość gość
Janekys bo? :D też jesteś po uniwerku i walisz takie byki? ludzie z wyższym powinni znać podstawowe zasady ortografii i nie ważne czy jest sie po humanie czy nie sama na jednym topiku czytałam taką samą opinie wszystkich :D ja bym sie wstydziła mieć wyższe i takie błędy popełniać. Ale teraz tu sie zlecą głąby 🖐️

Gość gość
teraz sie nie macie czego doczepić to do interpunkcji :D fakt jest faktem :) kończą tacy debile uniwerki i mają wyższe i sie szczycą że uniwerek a pozniej sie nawet wysłowić dobrze nie umieją. ja jestem po prywatnej uczelni i nie popełniam takich błędów i nie mam sie za lepszą tak jak wy analfabeci

Gość gość
wiem o czym pisze bo byłam w liceum z rozszerzoną biologią i mature zdaną z biologii na 95 % więc troche wiem

Gość Nasturcja 123
ja jestem po prywatnej uczelni i nie popełniam takich błędów i nie mam sie za lepszą tak jak wy analfabeci x x z takim "intelektem" to nic dziwnego... Po Wyzszej szkole Smazeni aNAlesników nie popełnia sie błędów, jedynie czasem jak przywra do patelni