Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile wydajecie na dzieci

Polecane posty

Gość gość

Witam,pytam wszystkie mamy ile wydajecie miesiecznie na swoje pociechy. Ja na swojego 8 matka 500 zl,czy to dużo?

Gość gość
na najmlodszego-100zł mleko,100zł pieluchy,30zł chusteczki,30zł herbatki,60zł kaszki plus jakies ciuchy i srodki higieniczne 100zł.na 7latke-100plus niespodziewane wydatki np leki i skladki szkolne.no juz nie liczac codzien jedzenia i picia do szkoly i jakis drobnych.to co ty kobieto kupujesz za te 500zł??

Gość gość
Ja na półroczna córkę Mleko- 200zł, pieluchy- 50zł, kaszki- 50zl, warzywa, owoce, mieso ok 100zl, Chusteczki 20zl plus jakiś żel do mycia, Ubranka, zabawki to różnie.

Gość gość
nie za duzo 200 na mleko?dla polrocznego dziecka?

Gość gość
Moja ma 3 latka jeszcze do roku temu, smialo na nią wydawalam 500 jak nie wiecej, mialam chopla na punkcie jej ubrań, spineczek, do tej pory jak cos chce to jej kupuje, Np wczoraj kupilam jej spineczki z doczepianymi wlosami, ciastolina, i 30 zl poszlo, i tak raz w tyg na takie p*****lki, ostatnio nas trochę przycisnelo z kasa i sie ograniczam do ciuchów sobie i jej, kupuje co nie zbędne i tanie,ale to moja królewna jak cos na prawde chce to jej to kupie, za pól roku będzie nastepne dziecko, wtedy juz nie będzie miala wszystkiego dla siebie

Gość gość
Nie. Za mleko płace ponad 40zł za puszkę i starcza mi na 6 czasem 7 dni. No i jeszcze nutriton bo córka strasznie ulewa, mnie dopisałao. To jakieś 70zł bo ok 3paczki mies idzie

Gość gość
ahaaa ja dawalam wczesniej gerber to wychodzilo mi 140zł na mc.teraz bebilon pepti 1 to ok 100 nawet mniej