Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co byście pomyśleli o takim faceciku

Polecane posty

Gość gość

Ja mam narzeczonego, on ma narzeczoną, a ciągle do mnie pisze na fb. Znam go bardzo słabo, tylko przez to że sie koleguje z moim kuzynem i kiedyś tam go widzialam.. No i teraz pisze do mnie niby po koleżeńsku, ale podlizuje sie a ja tak z grzeczności pogadam z nim czasem, ale czesciej nie odpisuje no, nie chce wyjść na nadętą, ale w sumie to nie lubie pisać z jakimis tam kolegami, nie interesuje mnie to. Olewać, czy jak? A moze ja przesadzam i sie zachowuje jak niecywilizowany człowiek, ze zastanawiam sie nad tym, czy powinnismy rozmawiac?

Gość gość
Masz coś z głową, nie masz ochoty z kimś pisać i obcych ludzi się pytasz czy jednak powinnaś? :-) Wygląda na to że cię swędzi ;-)

Gość gość
może on do wszystkich tak wypisuje

Gość gość
Jak masz narzeczonego to nim się przejmuj a nie obcym facetem bo wygląda na to że już szukasz... kłopotów 😠

Gość gość
No to niech sobie wygląda, skoro tak do widzisz, to twoja sprawa. Tak, pytam obcych ludzi jakie jest ich zdanie, bo dla mnie to nienormalne, ze sie wypisuje do innych dziewczyn majac swoja i chce sie dowiedziec, czy inni tez tak uwazaja, a moze jednak jestem nienormalna. Trudno, nie kazdy moze być ideałem :P ale przynajmniej nie wymyslam ludziom po forum jak ty, ze ich swedzi, moze po sobie oceniasz, to wez miotle i sobie podrap.

Gość gość
Nie szukam klopotow, mam własnie takie samo zdanie. Chcialam sie w nim utwierdzic.