Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

specyficznie11

Chłopak zamiast sie spotkać ze mną idzie na 18stke do koleżanki

Polecane posty

Mój chłopak zamiast sie spotkać ze mną w weekend idzie na 18stke do koleżanki. Nie możemy sie zobaczyć w ten weekend, ja wyjeżdżam na studia. Na następny weekend wracam do domu i moglibyśmy sie spotkac, jednak on idzie na 18stke do znajomej z która jak mówił dawno nie rozmawiał ( wiec tak bliska nie jest). Na dodatek marudzi ze sie tak długo nie bedziemy widzieć więc nie rozumie dlaczego idzie na 18stke zamiast spedzic sobote ze mna. W niedziele juz jadę na stancje. Nie jest możliwe żeby mnie odwiedził tam. Czy jego zachowanie jest dziwne tylko dla mnie? Czuje sie nie ważna. :(

Gość szukam Kaśki
ukrywa cos przed Tobą, rzuci Cię. odejdz pierwsza, inaczej cie nigdy nie poprosi chyba ze sie przelamie i np odmowi kolezance.

Gość gość
Przecież to tylko chłopak a nie mąż, niech sobie jeszcze p*****a inne, niech ma jakieś świeże porównanie, daj mu spokój bo go zadusisz... po ślubie będziesz wszędzie z nim chodziła :-)

Gość gość
ale o co ta afera? Że do koleżanki na urodziny idzie? Dziecko lecz się razem z tą szukam Kaśki kolejna mądra inaczej. Chłopak idzie tylko na urodziny do koleżanki a Wy już dopisujecie do tego coś.