Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po czym poznajecie ze laska jest albo nie jest dziewica

Polecane posty

Gość gość

jak jej np nie znacie za dobrze i nie jestescie z nia w zwiazku? bo niektorzy to od razu mysla ze to wiedza ale jak?

Gość gość
Po tym ze ma 12 lat

Gość gość
dziewica nie bedzie wystawiac tylka czy gyga, nie bedzie sie kolysac jak d****a. bedzie skromna niewyzywajaca i bedzie czekac na to co zrobi facet. laska co sie wystawia, jest machalna to nie dziewica

Gość waukorbowy
Lubi anal ,dużo o tym pisze ,fantazjuje itp :classic_cool:

Gość gość
jak jest ładna, nie jest już dzieckiem i nie jest znana np z silnych przekonań religijnych to mało prawdopodobne żeby była dziewicą

Gość gość
tym co sie spodnie w tylek wrzynaja to nie dziewice :D

Gość gość
ładna powyżej 16 roku życia = niedziewica

Gość waukorbowy
Pewna jest jedynie fixsacja oralno analna ;) znaki zodiaku ,mowa ciała itp to bzdury :D

Gość gość
z ta uroda to roznie bywa bo brzydkie tez sie puszczaja i zawsze sie chetni znajda, ladne nie zawsze sie puszczaja za g****arza

Gość gość
te brzydkie które maja jakieś życie towarzyskie to owszem:D

Gość waukorbowy
swoje rzekłem .;)

Gość gość
to fajnie, a teraz w*********j:)

Gość gość
ja mam 22 lata jestem ładna i jestem dziewicą. Poprostu nie spotkałam jeszcze odpowiedniego chłopaka, który byłby wart zeby mu sie oddac, nigdy sie nie zakochałam

Gość gość
uważaj bo zaraz powiedzą że jesteś brzydka, tutaj ludzie są złośliwi max i mają nasrane we łbach, powiedzą że psychiczna jesteś i księżniczka :O

Gość gość
nie spotkałaś jedynego tylko nikt cie nie chciał bo jesteś albo brzydka, księżniczka albo masz zryty beret. Teksty odpowiednich partnerach mogą mówić mężczyźni bo to oni podrywają Ty czekasz tylko aż ktoś podejdzie.

Gość gość
noo i odezwał się pierwszy frustrat/frustratka, nie wiem czy takie teksty i nagonka mają sprawić że każda w miarę szanująca się babka poleci do wyra z takim...... byle czym? :D

Gość gość
tak tak wy wiecie wszystko najlepiej

Gość gość
kobiety się nie szanują tylko nie mają chętnych

Gość gość
nie ma niechetnych, nawet "wieloryb" za preproszeniem na plazy widzialam taka grubasna mloda kobiete ok 30 celulitu tona w kostiumie jednoczesciowym duza nadwaga byla z kolesiem fajnym przystojnym sexy 3 razy mniejszy od niej chociaz dobrze zbudowany, namietnie sie tulili w wodie i na plazy, NIE MA NIECHETNYCH, w dzisiejszych czasach tym bardziej bo to prawda ze kadza potwora znajdzie amatora a juz na seks to od razu, zwl. jak jest internet, niestety ale faceci sa zboczeni i na kazda znajdzie sie jakis amator, przykro mi panowie, to wy musicie prosic i stekac sie o numerek a jak nie macie nic do zaoferowania to g****icie dzieci albo zwierzeta albo pedalicie sie

Gość gość
tutaj są same dziewice i prawiczki hahahaa kobieta i męzczyna tutaj nie zagląda

Gość gość
dziś nie ma dziewic tylko puszczalskie.

Gość gość
ty wyzej czyli estes prawiczorem? dobrze wiedziec

Gość gość
dzis nie ma mężczyzn sa same prawiki i nieudaczniki

Gość tralalilalila
"ładna powyżej 16 roku życia = niedziewica" kurde nawet nie wiecie, jak bardzo się mylicie tak jakby bycie ładną oznaczało że chce się seks z pierwszym lepszym kto po nią sięgnie

Gość gość
nie wiem co ma bycie prawiczkiem do bycia nieudacznikiem> wszystko podczepiacie pod seks lepiej się uspokójcie kobiety

Gość gość
tyle samo co dziewictwo do brzydoty

Gość gość
Nie da się poznać czy laska jest dziewicą czy nie.Pozory mylą.Ja byłam typem imprezowiczki.Miałam masę znajomych, lubiłam zaszaleć z % lub czymś mocniejszym, czasami ubierałam się i malowałam dość prowokacyjnie a mimo to byłam dziewicą.Zdarzały się pocałunki (pierwszy w wieku 18 lat) ale to było wszystko na co sobie pozwalalam.Jakoś nie czulam potrzeby oddać się pierwszemu lepszemu chłopakowi który się kolo mnie zakręcił.Wiedziałam że zależy im na jednym więc... zupełnie mnie nie interesowali.Nie miałam przekonań że to musi być ten jedyny - ale chciałam kochać i czuć że ten ktoś mnie kocha. Poznałam go gdy miałam 20 lat.Trudno mu było uwierzyć że z nikim nie spałam.Wydawało mu się że jestem zbyt śmiała i pewna siebie jak na dziewicę.Zmienił zdanie gdy już wylądowaliśmy w łóżku i zobaczył jak nieporadna i zestresowana jestem ;-) Ale od tej pory minęło 10 lat i nabrałam trochę doświadczenia :-) Miałam farta bo facet któremu oddałam cnotę okazał się tym właściwym - od kilku lat tworzymy szczęśliwą rodzinę.

Gość do gość
a jako dziewica golilas cipke na gladko?

Gość gość
gość nie wiem co ma bycie prawiczkiem do bycia nieudacznikiem> wszystko podczepiacie pod seks lepiej się uspokójcie kobiety 28.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość tyle samo co dziewictwo do brzydoty xxx Nie trafiłaś kobieto. Bo można być prawiczkiem i odnosić sukcesy w innych dziedzinach. Można być prawiczkiem i być wziętym adwokatem, właścicielem firmy, prezydentem, sportowcem osiągającym świetne wyniki. A ładna kobieta ma pełno adoratorów i najpewniej z wieloma z nich spała a do brzydkiej nikt nie zagada i to chyba logiczne bo jak człowieka nie znamy to oceniamy po tym co mamy dane czyli wygląd.

Gość gość
dziś dziewice to ostały się maksymalnie w przedszkolu w grupie starszaków