Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamila_KAMA

czy to ciaza staramy sie o dziecko

Polecane posty

Gość Kamila_KAMA

Mam cykl 28 dniowy.. 12 dnia cyklu kochalismy sie z mezem. Okres zaczal mi sie 6.09 a 17.09 wspolzylismy byl to dzien plodny. 20.09 bylam tak zmeczona i spiaca jak nigdy spalam od 18.00 do 21.00 pozniej sie obudzilam i godzine pozniej znowu zasnelam i spalam juz do 8.00 rano.Dodam ze wcale nie bylam glodna tego dnia nic prawie nie zjadlam Od tego tez dnia przez okolo 4 dni bolala mnie bez przerwy glowa, Doszly mdlosci ale chwilowe. Sluz mam na przemian raz wyglada jak plodny raz sucho raz lepki,kremowy wodnisty.. zmienia sie co dnia, wiec nie ma sie chyba co sugerowac. Kilka dni temu pobolewal mnie brzuch jak na @ i piersi po bokach. Wczoraj wszystkie objawy zniknely nie jestem spiaca, brzuch nie boli, piersi jak wczesniej ale zauwazylam ze pojawily mi sie na nich zylki a dokladnie na jednej i sutek jest ciemniejszy od drugiego.. dziwne. Rano tylko glowa mnie boli ale to mija. Do tego jestem przeziebiona mam kaszel.. wiec jestem w kropce nie wiem czy to objawy ciazy czy przeziebienie mnie tak polozylo.. Bardzo chcialabym dzidziusia, jestesmy rok po slubie tego miesiaca zaczelismy starania. Mamy, przyszle mamy co Wy o tym sadzicie? Pozdrawiam Kama;)

Gość gość
jest za wcześnie na jakiekolwiek objawy ciążowe

Gość gość
To tylko przeziębienie. Po pierwsze zay wcześnie na objawy typy mdłości. Brzuch może cie równie dobrze na okres bolec.tym bardziej senność to dopiero w późniejszym etapie napewno nie tydzień po stosunku. W najlepszej sytuacji to dopiero ci się może zagniezdzac zarodek. Ale wydaje mi się ze to raczej na nokres bol piersi. A co do ciemnienia brodawek to bez przesady nie robią sdie w 2 tyg ciazxy brązowe. Ja jestem w 26 tyg i dopiero niedawno zmieniły widocznie kolor

Gość gość
Starasz siue dopiero miesiąc i wroze ze potrwa to kilka lat bo takie sflustrowane baby co juz tydzień po seksie maja wszystkie objawy ciąży występujące np w drugim trymestrze tak się nakrecaciue ze po 3 miesiącach starean będziecie ryczec w poduche ze dalej nivc bo tak się psychicznie zablokujecie. Jak można juz w pierwszym miesiącu starań tak svhizowac ?????Daj na luz spozni ci się okres potwierdzisz testem ciąże bpozniej do lkekareza i wtedy się ciecz a niue na forum ci inne sfludtrowane manuski maja powiedzieć czy to ciazas haha no kuzwa cyrk