Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdamagdaaaa

kolezanka sie na mnie obrazila i od soboty sie do mnie nie odzywa

Polecane posty

Gość magdamagdaaaa

dlatego ze skrytykowalam artykul do ktorego link mi podeslala. ona mowi ze wszystkiego sie czepiam i wszystko krytykuje, ale przeciez jak mi sie cos nie podoba to nie bede mowila ze jest super. ona chyba zbyt personalnie bierze wszystko.

Gość gość
No to poczekaj aż sama się odezwie

Gość magdamagdaaaa
napisalam jej tylko ze skoro wszystko co ja napisze jest zle bo od razu zarzuca mi czepianie sie, marudzenie etc., to chyba nie mamy o czym gadac.

Gość gość
no to nie macie

Gość magdamagdaaaa
jej przeciez tez nie wszystko co ja pisze sie podoba, wiec czemu do mnie ma pretensje ze racze miec wlasne zdanie i je mowic glosno?

Gość gość
naucz sie najpierw prawidlowej polszczyzny:-O to bedzie ci latwiej sie dogadac z kolezanka:-O

Gość magdamagdaaaa
pisze prawidlowo :O tylko bez polskich znakow 🖐️

Gość gość
ja mojej przyjaciolce z ktora mialem isc na wesele powiedzialem ze sukienka w ktorej idzie jest niestosowana na slub tylko na wyjscie na plaze;/ juz 5 miesiac sie nie odzywa i i oczywiscie na wesele nie poszla. czasem szczerosc nie poplaca, ale w sumie nie zaluje - skoro zakonczyla przyjazn o taka glupote, nie byla jej warta.

Gość gość
Straszne ma problemy ta koleżanka :/ przecież nieraz mi znajomi podsyłają coś co albo mi się nie podoba albo się nie zgadzam z tym, to co, nie mogę własnego zdania mieć, i ma mi się wszystko podobać to co im, nie można podyskutować? Na tym przecież rozmowa polega, nie?

Gość gość
wszystko zalezy od sposobu powiedzenia, moze bylas chamska? najlepiej wklej rozmowe to ocenimy

Gość magdamagdaaaa
na tym polega rozmowa, ale ona zazwyczaj jak mialam inne zdanie to twierdzila ze sie czepiam, marudze i tak dalej. ale przeciez jak jest zarzucony jakis temat, to chyba po to by sie wypowiedziec? twierdzi ze ja krytykuje za wszystko, a wcale tak nie jest.

Gość gość
To na wesele pewnie poszedłeś sam :D Ale bez kitu, nieraz widzę jak panny na weselach ubrane są tak że się "ssaki leśne" nie powstydziłyby ubioru, żenujące to jest, szczyt bezguścia :o

Gość magdamagdaaaa
nie ma sensu wklejania rozmowy. czasem dosadnie cos napisze ale akurat wtedy nie, poza tym moja uwaga nie byla skierowana do niej tylko to byla krytyka artykulu, bzdetnego strasznie swoja droga.

Gość gość
Może była chowana po amerykańsku, tam się zawsze wszystko podoba i wszystko jest super seksi krejzi kul, ale my - Polacy - lubimy ponarzekać, taka cecha nasza narodowa :) Niedawno znajoma wyjechała do ju es ej i mi narzeka przez skype że jej brakuje tych polskich "k***a ja p******ę jak jest do d**y" :D

Gość gość
"ona mowi ze wszystkiego sie czepiam i wszystko krytykuje" o a jest tak? może faktycznie za często krytykujesz i się obraziła, i uznała, że nie ma sensu nic ci podsyłać bo wszystko negujesz? o nie znam was i nie wiem jak to było, ale punkt widzenia zależy od punktu siedzenia

Gość magdamagdaaaa
nie, to nie ten typ :D tez nienawidze takiego slodkiego popiardywania... :D

Gość gość
No ale jakby stwierdziła poważna osoba że nie ma sensu podsyłać to by po prostu nie podsyłała, a nie przestała się odzywać, w końcu jak przyjaciółka to na pewno nie było między nimi tylko rozmów o linkach z neta, nie?

Gość magdamagdaaaa
ale ja nie krytykuje jej :( jak mnie ktos o cos pyta, to wyrazam swoje zdanie, ale zawsze wychodze z zalozenia (i to tez mowie) ze ostatecznie kazdy ma swoja glowe i ja, zapytana, moge powiedziec co mysle, ale to nie moje zycie. ona raczej zbyt osobiscie bierze krytyke tego co jej sie podoba, czy to wlasnie jakis artykul, czy to piosenka, tak to odbieram.

Gość gość
hyhy, u mnie byla ostatnio kuzynka ze stanow, po tygodniu mialam dosc tego jej zachwycania sie doslownie wszystkim, od k***a plytek na podlodze w galerii jak pieknie dobrane i ulozone, po psie g***a na chodnikach, centralnie wszystko bylo piekne i super, i ona wszystko "ja lubie to" :o

Gość magdamagdaaaa
w********m jej ojca, może dlatego się nie odzywa :(

Gość magdamagdaaaa
Wszyscy mi mówią że zrzędzę jak stara baba niedopchana, wiecznie niezadowolona, nie akceptują tego ze mam inne od nich zdanie i coś mi się nie podoba :-O A z jej ojcem to był tylko stosunek oralny a nie seks, żaden powód do obrażania :-(

Gość gość
Jak dalas d**y jej ojcu,to nie dziwne,ze sie obrazila

Gość gość
AGggggggggggaaaaaaaaaaaaarrrr nabama AAAA zzzzv óóóóó ł EEeeerrrererererererererer bbzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzłóóó ex

Gość MAGDAMAGDAaa
Raz w dvpke

Gość Jaskoolka uwieziona
to nie pedal

Gość magdamagdaaaa
nadal jest sfochana i mi pisze "bez odbioru"

Gość gość
to problem na poziomie ciąży pozamacicznej w kolanie