Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na rozdroży życia

zawod prostytutka tak czy nie

Polecane posty

Gość na rozdroży życia

Witam mam 23 lata, jak miałam 20 przeszłam operacje usunięcia macicy i nie mogę w ciąże zajść. Mój ukochany pochodzi z Rosji,dla mnie zostawił żonę i 8 miesięczne dziecko. Mieszkaliśmy razem on bardzo mnie kochał,widziałam te oczy pełne miłości, jak chciał mnie chronić,wspierać,zawsze mogłam na niego liczyć, wystarczyło jak popatrzył na mnie i wiedziałam oczy pełne miłości i oddania i że ja dla niego cały świat on dużo mówił że bezemnie nie może. Skończyła jemu się wiza i musiał wrócić do siebie ale codziennie skrype i smsy czułe. Nie było jego dwa miesiące, mnie skończyła się kasa, on nie miał jak przesłać. Więc pomyslałam że jak jestem bezpłodna,okresu nie ma to czemu nie spróbuje jako prostytutka (od 2 lata byłam bez praacy) pojechałam do dużego miasta byłam tam 2 tyg, klienci ok ale szef chamski i bandytowaty. Źle nas traktował,uciekła po 2 tygodnie do swojego miasta. Napisałam swojemu Sieriożce że zmuszali mnie a ja uciekła to się pytał czy wsio ok itp. Mówił że jedzie na delegacje i da znać jak wróci że kocha itp. Ja wróciła do domu rodziców( tam odpoczełam po złe traktowanie i brak pieniędzy dalej((. szukałam sponsora i nic z tego. Znalazłam ogłoszenie że w moim mieście biorą do mieszkania dziewczyny do towarzystwa ale że normalna atmosfera bez patologi,alfonsów itp. Spotkałam się z szefową mila spoko babka,jutro mam zrobić depilacje ciała i kupić gorset i w środę nowa praca. Rodzicom powiedziałam że znalazłam robotę w sklep. Z jednej nie mogę się doczekać nowej pracy itp z drugiej smutno mi że mój Sieriożek nie pisze do mnie od tygodnia a on nie wie ze znalazłam nowa robota. Do tego mam opryszczkę ale to wyleczę. Jak myślicie jest możliwość odzyskania ukochanego a czy jak mam średne a nie mam głowa do nauki. To może i zostać prostytutką nie będę liczyć każdy grosz jak mama moja?? ja w matni Offline

Gość gość
alfonsi i prostytutki to najniższy sort społeczny🖐️

Gość gość
Gość powyżej ma wielkie mniemanie i średniowieczne poglądy. Chociażby dlatego że o człowieku nie świadczy to co robi ale jakim jest. A może nie? A niby to dlaczego prostytutka to najniższy sort społeczny? A może jednak najniższy sort to ci którzy odwiedzają takie Panie? Powiem Tobie że jeżeli nie uczyni to nikomu krzywdy, to na pewno nie ma mowy o najniższym sorcie społecznym.

Gość gość
To jest cała polska i polacy...przecież są kraje gdzie jest to legalny zawód jak chociażby Niemcy albo Holandia. Mają normalne rodziny i dobrze zarabiają. Ten ktoś kto ocenia po zawodzie wyżej, sam jest najniższym sortem społecznym. Świat trzeba zacząć zmieniać od siebie nie od innych! Polacy do kościoła chodzą na pokaz a za swoje czyny tak na prawde - nie powinni dostać nawet rozgrzeszenia.

Gość fanatyk smoleński
Zaciągasz z ruskiego, gdzie się urodziłaś? :classic_cool:

Gość gość
Po co mam zmieniać siebie mądralo, skoro ja swoją doopą nie handluję?:D🖐️

Gość gość
dzieki prostytucji w polsce spadla przestepczosc na tle seksualnej,zawod jak kazdy inny,chyba lepiej niz kible na dworcu myc i na czynsz nie miec.mieszkam w niemczech i tutaj prostytutki wychodza za maz i zakladaja rodzine i nikt nie robi z tego skandalu.

Gość gość
Prostytutka to nie zawód, a łatwy sposób na życie dla wyrzutków społecznych

Gość gość
gdyby nie prostytutki, młodym ksiendzom, jaja by pękły od spermy

Gość pije kawe
gdyby nie prostytutki to by dopiero bylo.gosc wyzej ma racje,zmalala przestepczsc.eh krew nie woda,jestem kobieta i mam duze libido wiec mezczyzn doskonale rozumiem.najgorsze jest zaklamanie.nie kazdy umie zyc bez seksú bo nie kazdy jest aseksualny.

Gość gość
kazda prostytutka to patologia, margines spoleczny, nie warta spluniecia imitacja kobiety

Gość gość
Prowo jak nic i na dodatek bardzo głupie, laska idąca do burdelu produkowałaby się tak, bo jest czym się chwalić? :-O Pisze o tym jakby na wycieczkę jechała, żeby tak podchodzić do tego musiałaby być już starą przechodzoną k***ą, ale wtedy nie pisałaby takich bzdur 😠

Gość gość
nie warta spluniecia imitacja kobiety to najlepsza przyjaciolka robiaca loda twojemu facetowi.prostytutka przynajmniej stawia sprawe jasno.zarabia w ten sposob na zycie.mam wiekszy do nich szacunek niz to tych´´porzadnych´´ bo to co robia to sie az wlos na glowie jezy.

Gość gość
współczuję autorce, bo trzeba być wyjątkowym idiotą by robić sobie jaja z nieszczęście wielu kobiet, żałosna menda

Gość gość
kazda prostytutka to ZERO nie dociera to do was?

Gość XsiądzMatorucha
zero to jest Zbigniew Ziobro nadszeryf Prezesa w IV RP

Gość gość
Dla mnie prostytutki nie są zerem, różnie się ludziom w życiu układa lub nie, jest wiele gorszych typów ludzi uwierz ...

Gość XsiądzMatorucha
a utrzymanki starych pryków, to co dwa zera, toż dwa zera to klop

Gość gość
Prostytutki to szmaty bez wykształcenia i perspektyw.

Gość gość
Mam wykształcenie i też pracuję w tej branży. Podoba mi się ta praca i hajs jest dobry. Wolę tak pracować niż szukać desperacko bogatego męża jak wiele głupich "porzadnych" dziuni :D