Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maja_maja

w ktorym dniu ciazy najwczesniej wyszedl wampozytywny wynik sikanego testu

Polecane posty

Gość gość
Za każdym razem dzień po spodziewanej miesiączce- wcześniej nie robiłam po prostu. Kreska była słabsza, ale tak wyraźna że pewnie i trochę wcześniej by był ok (beta robiona w tym samy dniu wychodziła wysoka).

Gość gość
w 30 dniu cyklu, w dzien spodziewanej miesiaczki.

pytam, bo teoretycznie testy maja wykrywac ciaze juz 6 dni po zaplodnieniu i chcialam sie zorientowac czy ktos tak mial, czy to tylko chwyt reklamowy.

Gość gość
raczej chwyt, lepiej do terminu poczekac. moj tez teoretycznie 6 dni po zaplodnieniu mial wykrywac. seks byl 13 test robilam 26, czyli jakby nie bylo po 13 dniach (zaplodnienie jest max po 6 dniach od stosunku) i wyszedl negatywny. 4 dni pozniej, w terminie miesiaczki wyszedl pozytyw.

Gość gość
nie po zapłodnieniu, a po zagnieżdżeniu, a to trwa od 6-12 dni, test domowy robi się więc najwcześniej 14 dni po stosunku

Gość gość
6-dniowa ciąża to nie to samo co 6 dni po zapłodnieniu!! /nie myl pojęć a na testach pisze że 6-dniową ciążę!! Czyli już po zagnieżdżeniu a wtedy ta 6-dniowa ciąża wypata w okresie miesiączki.

Gość gość
testy są mało wiarygodne ja robiłam 2 dni po okresie wyszła mi ledwo widoczna kreska a jak tego samego dnia poszłam na test z krwi wyszło mi 490 jednostek a test miał niby pokazywać od 25 - więc powinna wyjść mocna kreska a nie ledwo cień

Gość michasia21
Ja robiłam 13 testów i każdy był negatywny od tej pory miałam 2 okresy ostatni stosunek 21 lipca od tej pory nic.chyba mogę wykluczyć ciążę?

Gość gość
test pozytywny 24dc cykle 28dniowe owu ok 15dc

Gość gość
9 dni po zplodnieniu na prawde bledziutka kreska.