Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość90

Na co można sobie pozwolić na pierwszej randce

Polecane posty

Gość gość90

Mam takie pytanie, jak moge się zachowac wobec dziewczyny: mogę pocałować w policzek na początku albo końcu; jak byśmy spacerowali to czy mogę ją objąć?

Gość gość
zażądaj żeby w przyszłym małżeństwie ci urodziła 4 dzieci. W sam raz na I randke.

Gość gość
sposób impotenta: przytulić a potem powiedzieć że jest niemoralna bo już wszystko dostałem (z jakiegoś programu tvn)

Gość szeregowy czereśniak
jak ty się o takie rzeczy pytasz to ta randka będzie dla dziewczyny totalną porażką

Gość gość90
Po prostu nie wiem nie jestem doświadczony. Czy to że ją obejmę nie będzie zbyt nachalny, albo pocałunek w policzek. Chciałbym zeby dziewczyny odpowiedzialy.

Gość gość90
nie wiem albo ja jakoś tego nie czuje

Gość ona_849
Możesz ją objąć, pocałować w policzek, pocałować w usta. Sam zauważysz co będzie odpowiednie :) I niekoniecznie na koniec randki.

Gość gość90
nie odbierze tego jako nachalność. nie wiem może ja jakiś dziecinny jestem, że tego nie potrafię ogarnąć

Gość ona_849
Nie :) No coś Ty :) Wręcz odwrotnie - będzie jej bardzo miło. A nawet jakby się speszyła, czy było dla niej za wcześnie odsunie się lekko od Ciebie i będziesz widział, że musisz trochę przystopować. Jak np jesteś w kinie możesz ją objąć (jak nie odsunie się możesz ją później pocałować), idąc na spacer weź ją za rękę, jak nie odsunie się też możesz pocałować. To bardzo proste wbrew pozorom :) Ile masz lat? chyba nie rocznik 90?

Gość gość
umówiłem się raz z pewna laską, potem się na mnie obraziła, bo stwierdziła, że uraziłem jej kobiecość nie chcąc całować się na pierwszej randce z jęzorem. Pewnie powiecie żem głupi, ale nie bardzo mnie podniecają laski, które są takie łatwe, wole trudne do zdobycia:)

Gość gość
nia caluj za szybko

Gość ona_849
Nie słuchaj tego wyżej :) Lubimy czuć zainteresowanie od strony chłopaka, z którym się umówiłyśmy. Dotyk, trzymanie za rękę, objęcie, zabawa włosami, pocałunek w policzek, cmok w usta, pocałunek - coś z tego warto wprowadzić. W końcu to randka, a nie spotkanie dwóch przyjaciół! :) Ma być miło i nieco bardziej intymnie niż ze zwykłymi kolegami.

Gość ona_849
Inaczej szybko skatalogujemy chłopaka jako tego który raczej nas nie chce/nie podobamy mu się/spotkanie nie poszło po jego myśli i dlatego nie dąży do zacieśnienia więzi. Automatycznie wyląduje w naszej głowie jako kolega... którego widać nie pociągamy skoro nie chce nas nawet trzymać za rękę na randce. Jednym słowem - jakiś kontakt musi być :)

Gość gość
pocałunek w policzek lub lekkie objęcie na pozegnanie i tyle na pierwszej randce. Weźcie dziewczyny nie bądźcie takie łatwe.

Gość gość
tak, jedynie cmok w policzek bym zaakceptowala

Gość gość
A ja Ci powiem tak: zależy od tego jak dobrze znasz tę dziewczynę, pocałunek może byc dla niej np. zbyt nachalny, może być za szybko, ale przejmij inicjatywę np. obejmij ją ;) Powodzenia :D

Gość gość
albo pocałuenk na końcu, albo objęcie, jak będziesz tak "napastował przez całą randkę to będzie czuła się zaszczuta. No oczywiście o ile to normalna, porządna panna, chyba że to typ raczej a la jersey shore to tu nie ma zasad;]

Gość ona_849
Bez przesady, jeśli jego nick mówi prawdę, facet ma 23 lata, więc pewnie umawia się z dziewczynami w przedziale 19-25 lat lub coś koło tego... Owszem trzeba wyczuć na co w danej chwili można sobie pozwolić, ale to proste. Tak jak mówiłam jeśli nie odepchnie Cię przy objęciu, można spróbować pocałować w policzek, w usta (jak chcesz). A zważywszy na to, że dziewczyny w tym wieku są już w miarę rozgarnięte nie obrażą się. Oczywiście jeśli się odsunie lub zrobi unik nie należy być nachalnym. Za kolejna randką powinno zaskoczyć :)

Gość gość90
Tak mam 23 lata, objęcie czy pocałunek w policzek dziewczyna odczuje jako takie nawiązanie więzi?

Gość ona_849
Tak. Musisz wykonać jakiś gest, który pokaże że ona Ci się podoba, że chcesz z tego więcej niż relacja koleżeńska. A najprościej jest zrobić to dotykiem. Uwierz mi, pocałunek w ustach na pierwszej randce nie gorszy :) Musisz tylko wyczuć czy jest odpowiedni moment, raczej nie w tłumie ludzi - a jak nie ma sprzyjających warunków ogranicz się do objęcia, dłoni w jej włosach, pocałunku w policzek, szybkiego cmok lub co tam wymyślisz.