Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Profesor Czwartek

Aborcja czyli świadome zabicie

Polecane posty

Gość gość
Dobranoc wszystkim, negujcie sobie do rana, dziesięć przykazań , powodzenia.

Gość gość
Z TWOJEJ. Która nie musi być zgodna z moją. Ja nie uważam, żeby Bóg tego ode mnie wymagał, więc daruj sobie te swoje wywody. One dotyczą TWOJEJ wiary. Możesz sobie katechizować, ale nie możesz nikomu niczego nakazywać ani zakazywać, bo tak mówi TWOJA wiara.

Gość gość
Nie czytałam i nawet nie chce czytac wszystkich wypowiedzi. Wiem,ze człowiek zaczyna się od poczecia,kazdy z nas tu piszących,zaczynal od brzucha matki.Jesli w ciąży mogę zabic i jestem bezkarna,dlaczego karaja matki noworodkow?Niemowlot?Jaka jest roznica?

Gość gość
Skąd wiem, bardzo prosta odpowiedź, ze swojej wiary. x to wierz sobie w co chcesz, tylko zachowaj swoje banialuki dla siebie... schizofrenik słyszy głosy i tez w nie wierzy, i moze pytac o dowód ze nie ich nie ma... Ludzie zawsze jak sie bali to wymyslali rózne wierzenia, religie, bo musieli sobie wytłumaczyc jakos te rzeczy, których nie rozumieli. Religie przecza jedna drugiej, a to ze biblia została napisana przez człowieka to nawet teolog ci nie zaprzeczy, bo jest to wiadome

Gość gość
Boga nie ma, jest tylko zlosliwa natura. Wszystkie stworzenia zabijają swoje nadprogramowe dzieci. Ptaki, szczury, psy, koty, człowiek pochodzi od małpy więc jest zwierzeciem i ma prawo mordować dzieci których nie chce

Gość gość
Nie rozumiem jak można mieć tak zakuty łeb, żeby uważać, że można komuś narzucać swój światopogląd. :o

Gość gość
Narzucac nie, ale pokazac dobry-swiatopoglad:) Aborcja to nic dobrego.Czy ktos wierzy w Boga czy tez nie,kazdy wie co ludzkie a co nie!

Gość gość
Ciekawe kiedy zaczną chodować mięso w probowkach żeby nie zarzynac biednych krowek i koni które tak ochoczo wpierdalaja obrońcy zycia

Gość gość
Wpierdalaja mięso aż im sie uszy trzęsą a potem sie modla

Gość gość
nie wiem odkad co ludzkie jest takie dobre... chyba tylko na zasadzie faworyzowania własnego gatunku... zwierzeta moga cierpiec, byc zabijane, trzymane na łańcuchu

Gość gość
Z jednego tematu, na drugi...Bog,wiara,pieski kotki...itd. Autor zaczal temat o aborcj.Nie o tym w co kto wierzy, nie o zachowaniu psów,kotow...malp...Mogę napisac kotka,suczka potomstwa sobie nie usunie...odrzucić kazda może.

Gość The_ Bill
aborcja to niemodna już jest teraz uprawia siem poronienia :classic_cool:

Gość gość
Dobranoc:)Zyczy mama 7latka, która kiedyś walczyla o jego zycie:)Mam tez kotke, pieska i milosc w sercu:)Wam wszystkim tego zycze,kazda kropelka nienawiści,prowadzi do większej.

Gość gość
a wiecie ze to Niemcy pierwsi wymyślili zabijanie chorych dzieci

Gość gość
Byłaś chora jak omawiano historię starożytną w szkole?

Gość gość
Ale jesteś głupi/głupia, chore dzieci były zabijane/wyrzucane od początku istnienia naszego gatunku.

Gość gość
Szkoda że was nikt nie wywalił :(:(Może jakby inna matka was wychowywała to inne zdanie mielibyście na życie...a tak jak widać porażka rodziców:(...szkoda I tak jak ktoś wyżej napisał żadna różnica , morderstwo to morderstwo...tak samo powinno się karać morderców dzieci kilkuletnich jak i kobiety dokonujące aborcji...uwzglęniając pojęcie morderstwa ze szczególnym okrucieństwem.... Wszyscy mądrzy...najeżdżacie na katolików a tu nie tylko religie chodzi....tylko o życie dzieci... I również popieram kwestie prawa...Dziecko poczęte czyli nastitulus ma prawa!!! Tylko mało kto występuje w obronie tych praw....a co do matek jeszcze...moja na szczęście ma tyle ile chciała i żadnego by nie usunęła bo bardzo się starali o swoje drugie i ciężko było...Ale moja teściowa do dziś opowiada że usunęła chyba z 5 ciąż....i mówi o tym jakby wywalała do kosza resztke z obiadu...zero emocji...Do mnie do domu nie ma prawa wstępu..nie tylko z tego powodu, jest osobą chciwą, wredną...miała trójkę dzieci ale jeden syn skończył jako ćpun, drugi pracował od 14 roku życia a córka zwiała za granicę w wieku lat 16....ale po c***a bata gumki używać???????????????????????????????????????Albo tabletki antykoncepcyjne???? Dodam że stać ich było na wiele bo posiadali w tamtych czasach nawet jacht....po prostu ewidentny obraz kobiety za aborcją...jak wy wszystkie takie jesteście to wspóćzuje waszym obecnym bądź przyszłym dzieciom....oby nie skończyły jak jej