Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Wasi mezowe chca miec dziecko

Polecane posty

Gość gość

Namawiaja Was itd

Gość gość
W przypadku naszego synka, inicjatywa wyszła od niego. Nie nalegał ale czasami wspominał że fajnie byłoby mieć maluszka. W koncu usiedliśmy i porozmawialiśmy na ten temat. Doszliśmy do wniosku że czas najwyższy na powiększenie rodziny. Kolejnego smyka nie chcę - on też woli pozostać przy jednym dziecku.

Gość gość
Nie, moj nie chce

Gość gość
Muj facet chce mi zrobic duzo dzieci zeby niemusial pracowac, bo wtedy dostane duzo kasy z opieki spolecznej i rodzi nnego. A pozatym becikowe bd. I kupie mu samochud

Gość gość
mój mąż nie chce dzieci, na razie, nie mamy pieniędzy

Gość gość
i slownik ortograficzny sobie kup

Gość gość
(ależ łapiecie się na te prowo!) mój chciał dziecko, bardziej niż ja, teraz łaskę zrobi gdy raz na rok wyjdzie z dzieckiem na huśtawkę zamiast z kolegami (tłumaczy się zmęczeniem, co oczywiście rozumiałabym gdyby nie te wielogodzinne sesje z kolegami)

Gość gość
Chce, ale jeszcze nie teraz.

Gość smutawkaa
Mój chce bardzooo wrecz pragnie. Ja mam 25 on 31, ale musimy czekać bo mam problemy zdrowotne. Eh i czuje sie winna :( A bylby naprawde super tatusiem :) Jak sie poznalismy juz wiedział jak da na imie szkarabom.

Gość gość
no to super imion nawet nie zamierzal skonsultowac z przyszlym inkubatorem, super! ajaka plec masz urodzic tez juz wiedzial i ci powiedzial!?

Gość gość
chce ale jeszcze nie teraz. I się z nim zgadzam :) Ale nie uważamy na antykoncepcje jakoś super (nie zawsze mamy akurat przy sobie sprzęt :P) i zawsze z uśmiechem mówi, ze jak tak się stanie, ze zajdziemy, to on "pokocha jak swoje" :D taki znak czasów chyba ze ciężko się z dzisiejsza kasa świadomie zdecydować, ze to już, ze działamy- nam chyba jest pisana wpadka kiedyś-tam i będzie ok :)

Gość gość
ehumm co znaczy "pokocha jak swoje"? masz romans z innym a on jest twoim kochankiem, jak o zrobi ci dziecko to jest jego nie musi pokochac jak swoje !!

Gość gość
oj, no takie czarne poczucie humoru mam mój mąż, to wszystko :) specjalnie tak mówi, dla żartu :P

Gość gość
jak dla mnie to nie smieszne, raczej brzmi jakby ci laske robil :x

Gość gość
heh, ja też lubię taki typ humoru, pod tym względem się dobraliśmy, więc problemu nie ma ;) Wiemy, że się kochamy, jesteśmy siebie pewni, dlatego nie mamy przewrażliwionych jazd. Przykład z dzisiaj- na nast. weekend kupiłam bilety na występ gościnny mojego ukochanego teatru, a okazało się, że w tym terminie jego kumple szykują męski wyjazd do lasu na strzelankę + picie. Powiedziałam, że oczekuję zorganizowania mi godnego zastępcy min 185cm, uroda słowiańska, gotowy do zabrania mnie po sztuce na lamkę wina i rozmowę o spektaklu :P I co, powinien mnie zyebać za szukanie kochanka, idąc tym torem myślenia? :D:D PS a na sztukę już zaciera ręce moja przyjaciółka, ale jeszcze tego mężowi nie powiem, niech z dzień pogłówkuje jak to pogodzić :P

Gość gość
to tylko gratulować :)

Gość gość
Moj chce...ale jak do tej pory nie zaszłam. .moze w tym miesiącu sie uda.

Gość gość
moj chce ja nie chce nie ma on nic do gadania, jestesmy para od 4 lat

Gość gość
chce,oboje chcemy,jedno już mamy podrośnięte :) ku uciesze nas obojga pracujemy nad drugim za tydzień mam wizytę bo czuję się jak bym grypę miała choć bez kaszlu kataru temperatury,po prostu strasznie słaba i senna :) w marzeniach mąż ma 3 kę dzieci,ale zobaczymy jak będę mieć siłę i kondycję po drugim,bo młodsi to my już nie będziemy.