Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem czy mu się podobam

Polecane posty

Gość gość

Pisze z takim chłopakiem od roku. Kiedyś do mnie napisał no i na początku pisaliśmy niemal codziennie teraz trochę rzadziej ale tez się zdarza codzienne ;) Chodzę z nim do tej samej szkoły, tylko nie do tej samej klasy. Widzimy się na każdej przerwie ale on nigdy do mnie nic nie powiedział ani się nawet nie uśmiechnął - NIC. Tylko widzę jak bardzo często patrzy w moją stronę. Ja jestem osobą bardzo nieśmiałą i nie powiem mu pierwsza nic. Gdy piszemy ze sobą czuje jakby chciał mnie lepiej poznawać i myślę że coś do mnie może czuć. Ale nie rozumiem czemu nie chce nic powiedziec do mnie. Kiedyś napisałam mu coś dyskretnie dotyczącego tego ale on zmieniał temat. (albo się nie skapł o co chodziło). Nie wiem co robić, czuje coś do niego, codziennie o nim myślę. Nie sądzę że to tylko zauroczenie bo za długo to trwa a zakochanie też jest zbyt poważne ponieważ nie znam go osobiście. Pomóżcie ;/

Gość gość
Jakie to urocze...

ale my tez tego nie wiemy. moze faktycznie mu sie podobasz, a moze pisze z toba z nudow. napisz mu przy nastepnej okazji, ze chcialabys wypic z nim kawe i zobaczysz jak zareaguje. nawet jesli jest niesmialy to jesli mu sie faktycznie podobasz to zlapie na haczyk ;-)