Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem mila i spokojna boje sie krzykow i agresji nie nadaje sie do zycia w tym

Polecane posty

Gość gość

w tych posranych czasach gdzie wszystko trzeba krzykiem wyrwac

Gość gość
Nie jesteś sama,ja też tak mam..Nawet teraz siedzę sobie cicho zadowolona że piątek,ale ciągle czekam kiedy mąż na mnie fuknie że siedzę przy kompie,bo jestem tu już z 15minut

Gość anielkaBuBu
ale odpowiedz ha ha ha

Gość gość
no musisz sie oswoic z krzykami bo inaczej na leb CI nasraja i przyklepia,,ja tez taka bylam ,i dobrze na tym nie wyszlam....spokojna jestem do czasu....ale jak mnie chlop wkurzy co zdarza sie czesto tp nawet potrafir wydrzec sie na ulicy ....nerw nie wolno dusic bo mozna nabawic sie deprechy i tego typu swinstw...stan przed lustrem i trenuj krzyc na swoje odbicie w lustrze.potem bedzie latwiej na innych,zobacysz ze nic sie stanie,trenuj cwicz asetywnosc

Gość anielkaBuBu
krzyk jako objaw asertywnosci ? ja bym powiedziala, ze slabosci, albo prostactwa

Gość gość
Ja równiez tak mam autorko :) ale ja jestem Dorosłym dzieckiem alkoholika wiec krzyki i awantury to dla mnie coś okropnego, boję się tego. Ale chodzę na terapię i staram sie prostować.

Gość viceklita
a po cholerę trenować w sobie agresję i krzyki ? rozmawiaj spokojnie mając argumenty w przekonywaniu , wyrażaj swoje myśli konkretnie i dobitnie aby osoba słuchająca czuła, że masz coś ważnego do powiedzenia

Gość piyu
A ja mam wszystko w dooopie i wszystko r****m co mi los postawi na drodze