Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odebrałam prawko 3 tygodnie temu i już wgniotłam auto

Polecane posty

Gość gość

Już chyba nigdy nie wsiądę do samochodu :( błotnik tył i zderzak do wymiany, na szczęście jest ubezpieczenie to kasy nie stracę dużo, skosiłam słupek, a jakby to był człowiek i bym go przejechała? nie wiem jakim cudem zdałam, średnio potrafię jeździć, u mnie w mieście mało kto zdaje, a ja na egzaminie 2x przejechałam z małą prędkością na późnym pomarańczowym, powinnam się zatrzymać, raz wymusiłam pierwszeństwo (kierowca za mną musiał zwolnić, ale nie wpakowałam mu się pod maskę), parkowanie też ledwo ledwo, raz prawie wjechałam w d**e autobusowi (powinnam go puścić - wychylał się z zatoczki z włączonym kierunkowskazem), jechałam długo lewym pasem, dwa razy nie dałam kierunkowskazu. Stres zrobił swoje, ale jak widać nie nadaję się na kierowcę jak nawet miesiąc nie pojeździłam i już wpadka. Boję się teraz jeździć, mam ochotę sprzedać auto w p**du i wyrzucić prawko (na które nie zasłużyłam!)

Gość gość
to kto Ci dał to prawko

Gość gość
nie stresuj się nie przekraczaj prędkości a za rok będziesz się z tego sama śmiała

Gość gość
Wsadzaj dópe w samochód i zacznij jeździć zanim strach całkiem cię opanuje a na pewno się nauczysz.